Ata

Başarılı
Arkadaşlar selam.

iPhone 17'den Samsung S25'e geçiş yaptım. Bu esnada iPhone 17'de yedeklemiş olduğum 5,8 GB'lik veriyi S25'e yükledim. Sohbetlerin üzerinde bir yükleme ekranı oldu ve bitti. Sonuç olarak iPhone 17'deki gibi WhatsApp 6,1 GB olarak depolamamda duruyor. Ancak maalesef sohbetlerde eski mesajları göremiyorum. Bu durumu nasıl çözebilirim? Yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Smart Switch ile veya iki telefonu kablolu olarak birbirine bağlayarak tekrardan veri aktarımı sağlayın hocam.

Smart Switch ile veya iki telefonu kablolu olarak birbirine bağlayarak tekrardan veri aktarımı sağlayın hocam.
Hocam Smart Switch'ten aktardım verileri zaten. Ardından doğrudan Android-iPhone arası olmadığı için yedeklediğim verileri Samsung'daki WhatsApp'tan indirdim. Görseller falan geldi zaten, tek sıkıntı mesajların olmaması.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu durumu 1,5 yıl önce iPhone 8+'dan S24 Ultra'ya geçerken bir tanıdığım yaşadı, kendim de denedim ama verilerinizi "çok iyi koruyan" iOS maalesef sohbetleri tamamen aktarmaya izin vermiyor. Sonraki güncellemelerde düzeldi mi bir fikrim yok.