loomknal

Uzman
Kullandığım iPhone XR modeli kırıldı, kırık haliyle bir telefoncuya sattım. IOS'da kalan WhatsApp yedeğimi S24+ telefona aktarmak istiyorum ama elimde şu an kullanabileceğim bir iPhone yok. WhatsApp verilerini nasıl aktarırım?

Ekran görüntüsü 2025-01-27 203858.webp

Normal şartlarda bir akrabamın iPhone 7 Plus cihazından S24 Ultra'ya bile WhatsApp'ı aktaramamıştık, muhtemelen sadece iCloud ile hiç yapamazsınız.

Sanırsam olabilecek en iyi senaryo bir iPhone bulup eski bilgilerimle giriş yaptıktan sonra Android telefona aktar seçeneği olacak.

Sanırsam olabilecek en iyi senaryo bir iPhone bulup eski bilgilerimle giriş yaptıktan sonra Android telefona aktar seçeneği olacak.
Bu bile yeterli olmayabilir. iPhone'dan Android cihaza WhatsApp yedeği aktarma olayı çok sorunlu. Belki bir Samsung yetkili servisine giderek sorabilirsiniz ancak olacağını pek düşünmüyorum.

Bu bile yeterli olmayabilir. iPhone'dan Android cihaza WhatsApp yedeği aktarma olayı çok sorunlu. Belki bir Samsung yetkili servisine giderek sorabilirsiniz ancak olacağını pek düşünmüyorum.

Fotoğrafları yine bir şekil halledebilirim iCloud hesabıma giriş yapabiliyorum web kısmından indirme falan yapabilirim ama WhatsApp kısmı biraz sorun olacak gibi gözüküyor.

Fotoğrafları yine bir şekil halledebilirim iCloud hesabıma giriş yapabiliyorum web kısmından indirme falan yapabilirim ama WhatsApp kısmı biraz sorun olacak gibi gözüküyor.

Smart Switch büyük ölçüde verileri çekebiliyor ama konu WhatsApp'a gelince sadece medyaları alabiliyor, mesajlar kalıyor. Aktarım yapacaksanız Smart Switch kullanabilirsiniz. Uygulama sayfamızda neleri aktarıp aktaramadığı da yazıyor.

Smart Switch büyük ölçüde verileri çekebiliyor ama konu WhatsApp'a gelince sadece medyaları alabiliyor, mesajlar kalıyor. Aktarım yapacaksanız Smart Switch kullanabilirsiniz.

Kişilerimi, bazı fotoğraflarımı kısacası istediğim veriler otomatik yüklendi Smart Switch ile ama WhatsApp kaldı sadece şu an WhatsApp kısmına ihtiyacım var.