Bugün kız arkadaşıma yeni bir iPhone aldık. Eski iPhone'unu PC'de Apple Aygıtları uygulamasıyla yedeklemiştik. Öncelikle yedeği yükleme 1 saat kadar sürdü. Belki daha fazla. Sonrasında telefonu açmaya çalışınca iCloud şifresi istediğini gördüm. Hadi ona da okey, kadınlar unuturlar. Şifreyi sıfırlayalım dedik cihazdan. Sıfırlama ekranı açılmadı bir türlü. Neyse PC'den yapalım dedim. Karşıma çıkan ekran beni bu şirketin batacağı günü heyecanla bekletmeye başlattı. Sıradan bir mail olmasa da SMS veya arama doğrulamasıyla şifre sıfırlatmıyor. 1. adım olan yeni aygıtta şifre sıfırlama ekranı açılmıyor. 2. ve 3. ekran kadar saçma bir şey görmedim. BANA NE oğlum SENİN MARKANI KULLANMAK ZORUNDA MIYIM? Parasını verdiğimiz hizmeti ve cihazı kullanmak için çektiğimiz çileye bakın. Bu rezillikten başka bir şey değil. Yanımda başka iPhone olmayabilir, Apple mağazasında olmayabilirim, farklı bir Apple aygıtım olmayabilir. SANA NE ULAN SANA NE? Allah'ın belası firmanın batıp öleceği günü iple çekiyorum. Umarım o gün gelir ben de görürüm.
Son düzenleyen: Moderatör: