Kendilerini holigan zannedenler onlar. Maça video çekmek için gelenler, manitasıyla gelenler, karı tavlayanlar bunlar taraftar değildir!
çArşı spor alanında Türkiye'nin en büyük sivil toplum kuruluşudur fakat yok izin vermezler, beşiktaş boyun eğmez falan bunları bir kenara bırakmak lazım hocam. Devir eski devir değil. Stadınızda tek golde sessizlik hakimse onlar iyi gün taraftarıdır.

Çarşı spor alanında Türkiye'nin en büyük sivil toplum kuruluşudur fakat yok izin vermezler, Beşiktaş boyun eğmez falan bunları bir kenara bırakmak lazım hocam. Devir eski devir değil. Stadınızda tek Gold'e sessizlik hakimse onlar iyi gün taraftarıdır.

Türkiye'de tribün bitmiştir. cArsi özlendi.

Şu ülkede futbol dışında daha ciddi konusulan bi konu olmadıgına eminim.

Kendilerini holigan zannedenler onlar. Maça video çekmek için gelenler, manitasıyla gelenler, karı tavlayanlar bunlar taraftar değildir!
Holigan zannedenler dediğin kişiler Antipati Grubu'nun önde gelenleri ve Cefakâr'ın kemik kadrosu haberin olsun.
He bu arada o protestonun birebir aynısını Akatlar'da da yapıyorduk. Bizi Ultraslan gibi karaborsacılarla veya amatör branşları boşluğa oynayan çerçöp taraftar topluluklarıyla karıştırma.

Rezaletsin 5saray Türk futbolunu bitirdin kalitesini bitirdin.

Holigan zannedenler dediğin kişiler antipati Grubu'nun önde gelenleri ve cefakâr'ın kemik kadrosu haberin olsun.
He bu arada o protestonun birebir aynısını Akatlar'da da yapıyorduk. Bizi ultraslan gibi karaborsacılarla veya amatör branşları boşluğa oynayan çerçöp taraftar topluluklarıyla karıştırma.

Antipati grubu bilirim, en sevdiğim taraftar grubu.

Sevmeyle kalsın sevdan o zaman, grupları karıştırıp burada Ultras kültürünü benimsemiş gibi gözükme. Çok kötü duruyor.
Dostum bak seni iyi tanırım, adamın dibisin. Ben de fanatiğim ve holiganım bunu kanıtlamama gerek yok, seni tanırım senin eski profilinde optik başkan vardı biliyorum seni, sen adamsın.

Son düzenleyen: Moderatör: