yagiizd
Üstün
2-9 Ocak Rockstar oyunları kısmını görene kadar inanmıştım.Bugün verilecek oyunun Assassin's Creed Mirage olacağı tahmin ediliyor. Daha önceki tahminler doğru çıkmıştı.
2-9 Ocak Rockstar oyunları kısmını görene kadar inanmıştım.Bugün verilecek oyunun Assassin's Creed Mirage olacağı tahmin ediliyor. Daha önceki tahminler doğru çıkmıştı.
RDR 1 ve Trilogy vermezler. Verilirse RDR 2 verilir.GTA 5 sonrası oyunlar var sadece Epic'te. İddia doğruysa Trilogy verirler büyük ihtimal.
Bugün göreceğiz artık.2-9 Ocak Rockstar oyunları kısmını görene kadar inanmıştım.
Umarım yalandır. Ubisoft'un zorluklarına yardım olur bu. Adamlar 1 senede yapamayacağı oyun satışını Epic Games'in alacağı 50-60 milyonluk key alımıyla yaparlar.
O para Ubisoft'u kurtaramaz zaten, eninde sonunda batacaklar.
Oyunları yetti artık, sadece son çıkardıkları Prince Of Persia oyunu özgün bir oyundu. Diğerleri rezalet. Şirket politikası, Türkçe yapmamaları gerçekten beter olsunlar ya.Ubisoft'u ben de sevmiyorum, gerek Launcher'ı gerek verdiği hizmetlerle ama oyunlarının da oynanmayacak derecede kötü olduğunu da düşünmüyorum.
Nerede açıklamışlar, bir kaynak var mı?Son Assassin's Creed oyununun verilmesi... Bilemedim.
RDR2 vermeyeceğini açıkladılar.