Korsan indirmek Steam'dan daha güvenilir olmaya başladı.
Her oyun için denmez ama bu kısmen doğru bir ifade bu arada. Orijinalinden daha güvenilir korsan oyun gördük zamanında. Özellikle Scene grupları kırdıkları oyunu daha kaliteli ve güvenli bir hâle getirmeye odaklanıyor.

Her oyun için denmez ama bu kısmen doğru bir ifade bu arada. Orijinalinden daha güvenilir korsan oyun gördük zamanında. Özellikle Scene grupları kırdıkları oyunu daha kaliteli ve güvenli bir hâle getirmeye odaklanıyor.
Bazı oyunlarda performansta artıyor değişik bir şekilde. Öyle duydum doğru mu bilmiyorum ama.

Konuyla alakasız ama Steam'den GTA 4 alıp indirdiğimde 20-30 FPS arası oynamıştım sonra crack indirince ise çözülmüştü, sizin bu yazdığınız geldi aklıma harbiden neden böyle oluyor?
Evet korsan olduğu için öyle oluyor. Biz de deriniz. Ama nedenini bilmiyorum.

Bazı oyunlarda performansta artıyor değişik bir şekilde. Öyle duydum doğru mu bilmiyorum ama.
Evet bazen böyle bir durum yaşanabiliyor. Çünkü crack işleminde yapımcıların oyunun içine yerleştirdiği DRM kırılıyor ve etkisiz hâle getiriyor. Bu DRM'ler bir miktar FPS düşürebiliyor. Dolayısıyla oyunun korsanlanmış versiyonu daha yüksek performans veriyor.

Bir de bunun dışında bazı Scene grupları oyunun çeşitli optimizasyon sorunlarını kendileri fixleyebiliyorlar. Bir ara açtığım konuda da bahsetmiştim. Korsan camiasında para vererek aldığın hizmetten daha iyi hizmet alıyorsun.

Konuyla alakasız ama Steam'den GTA 4 alıp indirdiğimde 20-30 FPS arası oynamıştım sonra crack indirince ise çözülmüştü, sizin bu yazdığınız geldi aklıma harbiden neden böyle oluyor?
GTA Vice City ve GTA 4'ün korsan versiyonlarında orijinalinde olduğu gibi optimizasyon sorunları yok, fixlenmiş. Bu sebeple korsanda daha iyi deneyim elde ediyorsun bu oyunlarda.