Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 18 Aralık 2023
Bu Çinliler tasarım işini yapamıyor. iPhone'dan özenmişler sanırım bu tasarımı da.
Özenememişler*
Benim Redmi Note 7 daha çok benziyor IPhone'a.
- Makaleler
- 7
14 Pro da 15 Pro da bence gayet guzel duruyor, kamera adasina ultimate design gibi sacma yazilari yazmadiklari surece Çinlilerin tasarimi cok da kotu degil aslinda.
Saruman Paşa
Uzman
Damacana kapağı dedim, bak anında çalmışlar. Bu Çinliler Türk forumlarını botlarla tarıyor olmasın?
İroni bir yana, linç yemeyeceksem beğendim. Render fotoğraflarında özellikle ön tasarım çok daha iyi. Çerçeveler baya inceltilmiş, keza ön kamera deliği de olabildiğince küçültülmüş. Xiaomi hangi tasarımı yaparsa yapsın, markaya garezi olan yine beğenmez, beğenmiyor da. Xiaomi tarafının Techolay üyelerinin beğenilerini kazanmak gibi düşünceleri olduğunu da sanmıyorum.
- Makaleler
- 1
14 Pro bence daha şık idi ama en azından yeni bir şeyler deniyorlar.
Adamlar donanım işini beceriyor da bir de arayüzu halletseler on numara olacak.
Adamlar donanım işini beceriyor da bir de arayüzu halletseler on numara olacak.
Son düzenleyen: Moderatör:
Bana da gelmedi acikcasi, hatta dusus var yazdigim gibi. Hic amiral gibi durmuyor. Ama ifadeyi bana birakmasaydiniz keske, haberi ilettim sadece.
Onun tasarimi hakkinda birbirinden cok farkli sizintilar var ve hicbirini begenmedim sahsen. Adam akilli bir sey ile gelirler umarim.
Her sene degistirmeleri sizce iyi bir durum mu? Apple ve Samsung'un aksini yapiyorlar ve herkes farkli dusunuyor.
Tasarımları modern duruyor, beğeniyorum şahsen. Samsung ve Apple'ye kızıyorum bu konuda ancak marka çizgilerinden çıkmadan daha nasıl bir değişiklik yapabilirler aklıma gelmiyor açıkçası.
Hiç Xiaomi 15 gibi amiral gemisi gibi durmuyor, alt seri Redmi gibi bir görünümü var, daha düzgün bir tasarım, daha şık bir görünüm olmalıydı.
Hiç Xiaomi 15 gibi amiral gemisi gibi durmuyor, alt seri Redmi gibi bir görünümü var, daha düzgün bir tasarım, daha şık bir görünüm olmalıydı.
Redmi Note 14 serisinin kamera dizaynı ile yer değiştirebilirlerdi aslında.