noby

Uzman
İdefix’ten aldığım ürün yetkili servis tarafından incelendi ve ürün için “nakliye hasarlı” şeklinde resmi rapor düzenlendi. Buna rağmen İdefix, ürünün 2. ele düştüğünü iddia ederek iade talebimi hâlâ kabul etmiyor.

THH başvurumu daha önce yapmıştım ancak bu servis raporunu şikayetime nasıl ekleyebileceğimi bilmiyorum.

1764758796962.webp

1764758777677.webp

Merhaba, yaşanan senaryo üzücü lakin ürün size kırık bir şekilde ulaşmış yani kargo kaynaklı bir sorun var size ücret iadesi yapıp geri kalan sorunu kargo firması ile satıcı kendi aralarında çözmeleri gerekiyor. 12 yıldır e-ticaret yapıyorum böyle bir şansları ve yetkili yok. Asistan veya müşteri hizmetlerinden talep açmışsınız muhakkak ama başka bir şey yapamazsınız.

THH başvurunuzu geri çekip bu ekleri ekleyerek tekrar başvurabilirsiniz.

Merhaba, yaşanan senaryo üzücü lakin ürün size kırık bir şekilde ulaşmış yani kargo kaynaklı bir sorun var size ücret iadesi yapıp geri kalan sorunu kargo firması ile satıcı kendi aralarında çözmeleri gerekiyor. 12 yıldır e-ticaret yapıyorum böyle bir şansları ve yetkili yok. Asistan veya müşteri hizmetlerinden talep açmışsınız muhakkak ama başka bir şey yapamazsınız.

THH başvurunuzu geri çekip bu ekleri ekleyerek tekrar başvurabilirsiniz.

THH başvuru durumu şu anda "Savunması Geldi" şeklinde. Başvuruyu geri çekmek için herhangi bir seçenek yok.

Elimdeki raporla ürünü iade edebilmem gerekiyor. Bana kendileri raporu alıp iade edebilirsiniz diyordu. Şu anda yine aynı şeyleri söylüyorlar. 2 aydan fazladır uğraştırıyorlar.

Hocam eğer senin başvuruna cevap geldiyse geri çekemezsin. Başvurun olumsuz sonuçlanırsa tekrar başvurabiliyorsun bütün evraklarınla tekrar başvur kesinlikle faturayı koymayı unutma faturasız başvurular direkt reddedilir.

Sorun şu ki faturayı ürünle göndermediler, e-postama da gelmedi ve siparişlerimden de faturayı görüntüle gibi bir seçenek yok. Destek talebiyle isterim faturayı. THH olumsuz sonuçlanırsa tekrardan dediğiniz şekilde başvurayım.

Az önce aradılar ve kargo firması ile görüşüp onlardan rapor almam gerektiğini söylediler. Gerçekten çok garip olmaya başladı artık.

Son düzenleme:
Sorun şu ki faturayı ürünle göndermediler, e-postama da gelmedi ve siparişlerimden de faturayı görüntüle gibi bir seçenek yok. Destek talebiyle isterim faturayı. THH olumsuz sonuçlanırsa tekrardan dediğiniz şekilde başvurayım.

Az önce aradılar ve kargo firması ile görüşüp onlardan rapor almam gerektiğini söylediler. Gerçekten çok garip olmaya başladı artık.

Hocam ürün kargoda hasar aldıysa bunun tazmin işlemini onların başlatması lazım siz müşteri olarak tazmin işlemi başlatmak zorunda değilsiniz. Talep açarak faturanızı alın ve THH'ye başvurun. Muhakkak size kargoyu açınca kargo personeline tutanak tutturmadığınız için üzerinize gelecekler sizin hiçbir hatanız yok olumlu sonuçlanacaktır. Eğer faturayı THH başvurunuza eklemediyseniz diğerinde kesinlikle ekleyin faturasız hiçbir THH onaylanmaz.

Hocam ürün kargoda hasar aldıysa bunun tazmin işlemini onların başlatması lazım siz müşteri olarak tazmin işlemi başlatmak zorunda değilsiniz. Talep açarak faturanızı alın ve THH'ye başvurun. Muhakkak size kargoyu açınca kargo personeline tutanak tutturmadığınız için üzerinize gelecekler sizin hiçbir hatanız yok olumlu sonuçlanacaktır. Eğer faturayı THH başvurunuza eklemediyseniz diğerinde kesinlikle ekleyin faturasız hiçbir THH onaylanmaz.
Ek olarak şunu ekliyeyim. Ürün bana gelince kutuda herhangi bir hasar yoktu. Ben kanıt olsun diye görsellerini her açıdan aldım. Onları da ekleyerek şikayette bulunacağım.