Emirr

Başarılı
Herkese selam,

Birkaç gündür sistem toplamaya çalışıyordum. Geçen hafta İdefix'ten sipariş ettiğim işlemci pazartesi elime ulaştı ancak inceleme fırsatı bulamamıştım. Şimdi incelerken çiplerin eksik olduğunu fark ettim. Bu herhangi bir sorun yaratır mı? Sanırım sahte işlemci de olabilirmiş. İlk defa bu durumu yaşıyorum, yardımcı olur musunuz?

1754680345484.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Herkese selam,

Birkaç gündür sistem toplamaya çalışıyordum. Geçen hafta Idefix'ten sipariş ettiğim işlemci pazartesi elime ulaştı ancak inceleme fırsatı bulamamıştım. Şimdi incelerken çiplerin eksik olduğunu fark ettim. Bu herhangi bir sorun yaratır mı? Sanırım sahte işlemci de olabilirmiş. İlk defa bu durumu yaşıyorum, yardımcı olur musunuz?

Eki Görüntüle 171357

İşlemcilerin çakmasının yapılması çok zor olan bir şey ama başkalarında dediğiniz gibi çipler tam ama yine de aşağıdaki linkten AMD'ye bu fotoğrafı gönderip bilgi almanızı tavsiye ederim. Eğer onlarda sahte derlerse zaten onlar gerekeni yapacaktır diye düşünüyorum.

Herkese selam,

Birkaç gündür sistem toplamaya çalışıyordum. Geçen hafta Idefix'ten sipariş ettiğim işlemci pazartesi elime ulaştı ancak inceleme fırsatı bulamamıştım. Şimdi incelerken çiplerin eksik olduğunu fark ettim. Bu herhangi bir sorun yaratır mı? Sanırım sahte işlemci de olabilirmiş. İlk defa bu durumu yaşıyorum, yardımcı olur musunuz?

Eki Görüntüle 171357

Bence iade edip hiç bu sahte muahbbetlerine girme satıcı ile iade almazsa karşı çık daha sonra bilindik bir satıcıdan al sahte midir bilmem ama garanti olsun diye böyle yapabilirsin kafan rahat olur en azından.

@stormhawks47

Aynısı arkadaşıma da sistem toplarken fark ettik, sıkıntı yaşamamıştık ancak AM5 anakart ile bilgisayarcı da çalıştırmayı deneyin derim.