Satıcının aynısı Hepsiburada'da satış yapıyor ama birkaç kötü yorum gördüm forumlarda.
Ne bileyim iadesi, değişimi osu busu yılan hikayesine dönüyor demişler.
Böyle bir durum var mı yoksa istisna diyebilebilir miyiz?
2 bin TL daha ucuz diğer platformlar göre.
Satıcının aynısı Hepsiburada'da satış yapıyor ama birkaç kötü yorum gördüm forumlarda.
Ne bileyim ifadesi, değişimi osu busu yılan hikayesine dönüyor demişler.
İdefix üzerinden sorun yaşayanlar da var, yaşamayanlar da. Önemli olan idefix, Hepsiburada falan değil. Satıcının kendisi önemli. Alacağınız laptop modeli nedir?
Cyberpunk 2077 Ultimate Edition aldım ve ürünün kutusu kırık sanki kullanılmış gibi geldi. Tabii ki sizde de öyle olacak demiyorum fakat pek güvenim yok.
@CanPatrioTic, ürünü direkt olarak İdefix saticisindan almadiginiz surece ürünleri İdefix değil 3. parti satıcılar gönderiyor. Kırık gelmesinin İdefix ile bir alakası yok. O satıcı eğer Hepsiburada veya Trendyol üzerinden de satış yapıyorsa, Hepsiburada veya Trendyol üzerinden de alsaniz aynı ürün gelebilirdi.
İdefix genel olarak gayet güvenilir bir platform, satıcı önemli. İadelere de satıcı bakar. Satıcı kıl ise iadeyi İdefix'te de almaz N11'de de Hepsiburada'da da.
Ne bileyim iadesi, değişimi osu busu yılan hikayesine dönüyor demişler.
İdefix üzerinden sorun yaşayanlar da var, yaşamayanlar da. Önemli olan idefix, Hepsiburada falan değil. Satıcının kendisi önemli. Alacağınız laptop modeli nedir?