IDM Lisans.exe güvenli mi?

Hiç bir korsan yazılım tam güvenilir değildir, ve bu hiç güvenilir gözükmüyor. #3'te belirtilen mesajdaki gibi "trial reset" kullanman daha iyi olur.

Trial Reset kullan. Açık kaynak bir programı olduğu için kullandım eskiden bir sıkıntı çekmedim.

Bunlarla uğraşmak yerine XDM kullanabilirsin bedavaya aynı işi yerine getiriyor. Ab download manager da güzel.

Güvenli değil. IDM trial reset kullan daha iyi.

Satıcı şöyle yazdı
  • Program bize aittir.
  • Kodlar şifrelenmiş hâlde olduğu için antivirüsler kodu okuyamaz, bu yüzden virüs olarak algılar.

İtemsatış sitesini kullandım. VirusTotal linkini atıyorum. Çalışanlara. Hep aynı şeyi yazıyorlar. Hani yardımcı yapay zeka gibi. Sanal Bilgisayar'a indirdim. Denedim. Oldu.

Son düzenleme:
Satıcı şöyle yazdı
  • Program bize aittir.
  • Kodlar şifrelenmiş hâlde olduğu için antivirüsler kodu okuyamaz, bu yüzden virüs olarak algılar.
Buna üstüne para mı verdiniz? Bilmediğiniz şeyler için konu açmadan paranızı harcamamalısınız hocam.

Ve üstteki yorumlara katılıyorum, bu dosya güvenilir değil. Açtığınız anda bilgisayarınızı 2 veya daha fazla kişi kullanıyor olacaktır.

20 TL günümüzde para değil. Giden 20 TL olsun. Tecrübe edinmiş oldum İtemsatış crackli program satışı yasak dedi. Ama ne bileyim. Çalışanlarla konuşmaya çalışınca da hep aynı mesajı atıyorlar. Hiç yardım etmiyorlar ya tekrar alışveriş yapmam.

İtemsatış gibi bir siteye güvenmeniz en başında hata zaten. O site dolandırıcı kaynıyor. Hesabınızı direkt kapatmanız tavsiyemdir. Ayrıca para değerli bir şey, ben 20 TL bile harcamazdım.

Mesela bu program açılınca. Bilgisayarımda ne olacağını gösteren site var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…