Mesela bu program açılınca, bilgisayarımda ne olacağını gösteren site var mı?
Daha detaylı analiz için Kaspersky Threat Intelligence Portal, FileScan.io, Hybrid-Analysis sitelerine upload edebilirsiniz. VirusTotal sonucu pek temiz durmuyor ancak %100 zararlı yazılım denilemez. Üçüne de upload edip rapor oluşturun, sonra sonucu buraya atın.

Kaspersky sitesine upload etmeden önce oturum açmanızı öneririm, Google hesabınızı kullanarak açabilirsiniz. Oturum açınca günlük 1 tane full analiz yapma hakkı veriyor. Diğerlerinde oturum açmanıza gerek yok.

Daha detaylı analiz için Kaspersky threat ıntelligence portal, filescan. IO, hybrid-analysis sitelerine upload edebilirsiniz. VirusTotal sonucu pek temiz durmuyor ancak %100 zararlı yazılım denilemez. Üçüne de upload edip rapor oluşturun, sonra sonucu buraya atın.

Kaspersky sitesine upload etmeden önce oturum açmanızı öneririm, Google hesabınızı kullanarak açabilirsiniz. Oturum açınca günlük 1 tane Full analiz yapma hakkı veriyor. Diğerlerinde oturum açmanıza gerek yok.

Kaspersky çıktısını nasıl atacağım?

Daha detaylı analiz için Kaspersky Threat Intelligence Portal, FileScan.io, Hybrid-Analysis sitelerine upload edebilirsiniz. VirusTotal sonucu pek temiz durmuyor ancak %100 zararlı yazılım denilemez. Üçüne de upload edip rapor oluşturun, sonra sonucu buraya atın.

Kaspersky sitesine upload etmeden önce oturum açmanızı öneririm, Google hesabınızı kullanarak açabilirsiniz. Oturum açınca günlük 1 tane full analiz yapma hakkı veriyor. Diğerlerinde oturum açmanıza gerek yok.

Hybrid-Analysis'te Falcon Sandbox raporunun oluşmasını bekliyorum, ondan sonra dönüş yapacağım.

@2242, rapor çıkmış. İnceledim şimdi ikisini de. Benim gözüme biraz şüpheli geldi. Ben buna güvenilir diyemem açıkçası. Dosya şifrelenmiş ve böyle bir dosyayı kullanmak bana asla güvenilir gelmez. İlk sayfadaki arkadaşların attığı açık kaynak kodlu ücretsiz trial reset yazılımını kullanmak bundan kat kat daha güvenilir.

Son düzenleme:
Hybrid-analysis'te Falcon sandbox raporunun oluşmasını bekliyorum, ondan sonra dönüş yapacağım.

@2242, rapor çıkmış. İnceledim şimdi ikisini de. Benim gözüme biraz şüpheli geldi. Ben buna güvenilir diyemem açıkçası. Dosya şifrelenmiş ve böyle bir dosyayı kullanmak bana asla güvenilir gelmez. İlk sayfadaki arkadaşların attığı açık kaynak kodlu ücretsiz trial reset yazılımını kullanmak bundan kat kat daha güvenilir.

Tamamdır onu kullanayım o zaman. Bu arada dosyayı RAR'dan çıkarttım. Ama açmadım. Bir sorun olur mu?

Dosya Ekleri

• 1744551668854.webp
    1744551668854.webp
    5 KB · Görüntüleme: 44