- Makaleler
- 5
Evet (!) (dosyaların güzelmiş ve küçüklükte tatlıymışsın)
Evet (!) (dosyaların güzelmiş ve küçüklükte tatlıymışsın)
Diyorum. False positive değil. Rat olabilir. İtemsatış gibi sitelerde bu tarz şeyler popüler.
Diyorum. False positive değil. RAT olabilir. İtemsatış gibi sitelerde bu tarz şeyler popüler.
RAT değildi, raporu incelemiştim ve Remote Access Trojan olsaydı çok daha farklı sonuçlarla karşı karşıya kalırdık. Ancak RAT olmasa bile ben zararlı yazılım içerdiğini düşünüyorum. Yine de daha önce dediğim gibi, dosyayı çalıştırmadığınız için sisteminize bir şey bulaşmış olma ihtimali oldukça düşük. İçiniz rahatlasın istiyorsanız EEK ile tarama yapabilirsiniz.Dosyayı RAR'dan çıkarttım sadece. Exe'i açmadım. Bir şey olmaz değil mi?
RAT değildi, raporu incelemiştim ve remote Access trojan olsaydı çok daha farklı sonuçlarla karşı karşıya kalırdık. Ancak RAT olmasa bile ben zararlı yazılım içerdiğini düşünüyorum. Yine de daha önce dediğim gibi, dosyayı çalıştırmadığınız için sisteminize bir şey bulaşmış olma ihtimali oldukça düşük. İçiniz rahatlasın istiyorsanız eek ile tarama yapabilirsiniz.
![]()
Emsisoft - Emergency Kit: Free Portable Malware Scan and Removal
Emsisoft Emergency Kit is the ultimate free anti-malware and antivirus tool to scan, detect and remove viruses, keyloggers and other malware threats.www.emsisoft.com