Dosyayı RAR'dan çıkarttım sadece. Exe'i açmadım. Bir şey olmaz değil mi?
RAT değildi, raporu incelemiştim ve Remote Access Trojan olsaydı çok daha farklı sonuçlarla karşı karşıya kalırdık. Ancak RAT olmasa bile ben zararlı yazılım içerdiğini düşünüyorum. Yine de daha önce dediğim gibi, dosyayı çalıştırmadığınız için sisteminize bir şey bulaşmış olma ihtimali oldukça düşük. İçiniz rahatlasın istiyorsanız EEK ile tarama yapabilirsiniz.

RAT değildi, raporu incelemiştim ve remote Access trojan olsaydı çok daha farklı sonuçlarla karşı karşıya kalırdık. Ancak RAT olmasa bile ben zararlı yazılım içerdiğini düşünüyorum. Yine de daha önce dediğim gibi, dosyayı çalıştırmadığınız için sisteminize bir şey bulaşmış olma ihtimali oldukça düşük. İçiniz rahatlasın istiyorsanız eek ile tarama yapabilirsiniz.

https://www.emsisoft.com/en/home/emergency-kit/ eek dediğiniz bu mu? Ve bu güvenilir mi?

@2242, linkini attım zaten. Siz de aynı linki atmışsınız. Güvenilir. Bu bir antivirüs değil bu arada. Bağımsız bir virüs tarama aracı. Yani sadece sisteme manuel tarama yapmaya yarıyor. Ayrıca BitDefender motorunu kullanıyor. Bu yönden avantajlı olduğu için önerdim. Diğer büyük antivirüsler gibi BitDefender'ın kendi bağımsız tarama aracı yok. Ben de alternatif olarak onun altyapısını kullanan Emsisoft Emergency Kit aracını önerdim.