R Rufiq Yetkin İlk 1.000! Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 933 Makaleler 1 Çözümler 3 Beğeniler 224 22 Mart 2026 #1 Merhaba, Firma bir defasında indirim yapmıştı. 19.95 AZN yıllık sürümü 16 AZN olarak sağlamıştı ama firmaya yazmama rağmen geri dönüş alamıyorum her halde iş günü olmadığı için olabilir. Başka alternatif var mı? Farklı ülke ile satın alma gibi ve s?
Merhaba, Firma bir defasında indirim yapmıştı. 19.95 AZN yıllık sürümü 16 AZN olarak sağlamıştı ama firmaya yazmama rağmen geri dönüş alamıyorum her halde iş günü olmadığı için olabilir. Başka alternatif var mı? Farklı ülke ile satın alma gibi ve s?
Recep Baltaş Techolay Yönetici Super user do! Tahtanın Hakimi Topluluk Kahramanı İlk 1.000! Katılım 3 Aralık 2023 Mesajlar 15.080 Makaleler 104 Çözümler 1.590 Beğeniler 45.775 Yer İstanbul 22 Mart 2026 #2 Firmanın kendinden değil de üçüncü parti sitelere baktın mı lisans satan? Oralarda olabiliyor.
KS KS R Rufiq Yetkin İlk 1.000! Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 933 Makaleler 1 Çözümler 3 Beğeniler 224 22 Mart 2026 #3 Recep Baltaş dedi: Firmanın kendinden değil de üçüncü parti sitelere baktın mı lisans satan? Oralarda olabiliyor. Genişletmek için tıkla... G2A'da vardı galiba 8 dolardı ama güvenemedim nedense. En iyisi firmanın kendi sitesinden almak yine de. Başka nerelerden alabilirim mesela? 30 gün sonra teslimat 260 TL yıllık. Ömür boyu ise 545 + 20% KDV Allah Allah Internet Download Manager Türkiye - 30 günlük ücretsiz kullanım Internet Download Manager - IDM 1 yıllık veya ömür boyu seri numarası Türkiye yetkili satıcısı www.internetdownloadmanager.com.tr
Recep Baltaş dedi: Firmanın kendinden değil de üçüncü parti sitelere baktın mı lisans satan? Oralarda olabiliyor. Genişletmek için tıkla... G2A'da vardı galiba 8 dolardı ama güvenemedim nedense. En iyisi firmanın kendi sitesinden almak yine de. Başka nerelerden alabilirim mesela? 30 gün sonra teslimat 260 TL yıllık. Ömür boyu ise 545 + 20% KDV Allah Allah Internet Download Manager Türkiye - 30 günlük ücretsiz kullanım Internet Download Manager - IDM 1 yıllık veya ömür boyu seri numarası Türkiye yetkili satıcısı www.internetdownloadmanager.com.tr
bendy00 Başarılı Katılım 19 Ocak 2024 Mesajlar 129 Beğeniler 44 22 Mart 2026 #4 Lisans almaktansa süresi her bittiğinda başka sanal makine kurup öyle kullanıyorum.
Quezzy Bilgin Gelişen Oyun Katılım 22 Ocak 2025 Mesajlar 5.123 Makaleler 62 Çözümler 104 Beğeniler 5.014 Yer Amerika Birleşik Devletleri 22 Mart 2026 #5 Rufiq dedi: G2A'da vardı galiba 8 dolardı ama güvenemedim nedense. Genişletmek için tıkla... G2A güvenilirdir. İnternetteki en iyi lisans hizmetlerinden birisi.
Rufiq dedi: G2A'da vardı galiba 8 dolardı ama güvenemedim nedense. Genişletmek için tıkla... G2A güvenilirdir. İnternetteki en iyi lisans hizmetlerinden birisi.
yemliha42 Çalışkan Katılım 13 Şubat 2026 Mesajlar 78 Beğeniler 41 22 Mart 2026 #6 Rufiq dedi: G2A'da vardı galiba 8 dolardı ama güvenemedim nedense. En iyisi firmanın kendi sitesinden almak yine de. Başka nerelerden alabilirim mesela? 30 gün sonra teslimat 260 TL yıllık. Ömür boyu ise 545 + 20% KDV Allah Allah Internet Download Manager Türkiye - 30 günlük ücretsiz kullanım Internet Download Manager - IDM 1 yıllık veya ömür boyu seri numarası Türkiye yetkili satıcısı www.internetdownloadmanager.com.tr Genişletmek için tıkla... Bu site güvenilir mi?
Rufiq dedi: G2A'da vardı galiba 8 dolardı ama güvenemedim nedense. En iyisi firmanın kendi sitesinden almak yine de. Başka nerelerden alabilirim mesela? 30 gün sonra teslimat 260 TL yıllık. Ömür boyu ise 545 + 20% KDV Allah Allah Internet Download Manager Türkiye - 30 günlük ücretsiz kullanım Internet Download Manager - IDM 1 yıllık veya ömür boyu seri numarası Türkiye yetkili satıcısı www.internetdownloadmanager.com.tr Genişletmek için tıkla... Bu site güvenilir mi?