Hocam Drive'ımdan 180GB'lık dosyaları Chrome'dan JDM ile indiriyorum :)

İndirmiyor demiyorum hani indir dedikten sonra IDM ekranı çıkıp nereye indireyim diyor ya bende Chrome Edge indir butonuna basınca kendisi otomatik kendi indirme yöneticisinden indirmeye başlıyor sonra da IDM'nin ekranı çıkıp nereye indireyim diyor. Yani 2 defa indirme oluyor. Ama Firefox'ta indiriyor sıkıntı olmuyor.

Rev.

İndirmiyor demiyorum hani indir dedikten sonra IDM ekranı çıkıp nereye indireyim diyor ya bende Chrome Edge indir butonuna basınca kendisi otomatik kendi indirme yöneticisinden indirmeye başlıyor sonra da IDM'nin ekranı çıkıp nereye indireyim diyor. Yani 2 defa indirme oluyor. Ama Firefox'ta indiriyor sıkıntı olmuyor.

U uninstaller ile IDM'yi kaldırmanı ve ardından Chrome'a tekrardan eklentisini kurmanı öneririm. Ben böyle bir sorun yaşamıyorum.

1743281397148.webp

Bu kısımdan Google ekleyebilirsiniz.

Son düzenleme:
Rev.

U uninstaller ile IDM'yi kaldırmanı ve ardından Chrome'a tekrardan eklentisini kurmanı öneririm. Ben böyle bir sorun yaşamıyorum.

Eki Görüntüle 136222

O zaman benden kaynaklı bir sorun var. Hemen dediğinizi yapayım.

Rev.

Eki Görüntüle 136222

Hocam dediklerinizi yaptım IDM'den önce Edge otomatik indiyor.

Son düzenleme:
O zaman benden kaynaklı bir sorun var. Hemen dediğinizi yapayım.

Hocam dediklerinizi yaptım IDM'den önce Edge otomatik indiyor.
Fotoğrafları indiyorsanız, onu sadece IDM indirmiyor diye biliyorum. Fotoğraf indirmek için üstüne sağ tıklayıp IDM ile indir demeniz gerekiyor.

Gerçi Edge yakın zamanda salıp Brave geçtim. Ama Edge kullandığım dönemde sorun olmuyordu. Sadece son 6-7 aydır arada YT üzerinde simge kayboluyor. Birkaç gün geçince güncelleme ile düzeltiyorlar. Manifest V3 büyük ihtimalle IDM vb. video indirmesini engellesin diye uğraşıyor YT.

Ayrıca tarayıcı ayarları vb. bozulmuş olabilir. Bunu anlamak için Chromium bir tarayıcı yükleyip deneyebilirsiniz. Chromium tarayıcılar: Chrome, Brave, Opera, Vivaldi. Bir de Edge için uzantıyı bağlantıdan indirin.