SF26

Üstün
Bugün açtığım konu:

ve devamına ilişkin bir kamuoyu açıklaması yayınlanmış. Ayrıca olaylarla ilgili olan 9.sınıf öğrencileriyle ilgili Ankara Fen Lisesi'nin öğrencilerinden de bir açıklama var, arkadaşlar dümdüz sapıkmış. Ankara Fen Lisesi'nin paylaşımını eklemeden önce belirteyim; Bu okullar uzunca bir süredir hiyerarşik düzen içinde hareket ediyorlar, bir önceki konuda bahsettiğim tweette de arkadaş hiyerarşiyi anlatmış. Dileyen bakabilir.

Ankara Fen Lisesi'ndeki öğrencilerden birinin paylaşımları:

Bu tweeti sürprizbozan şeklinde ekleyeceğim, midem kaldırmıyor bunu açık paylaşmaya. Kusura bakmayın şimdiden.

İlgili manifesto:

Son düzenleme:
Twitter kullanmıyorum linke tıkladığımda hesap oluştur diyor, birisi ss alıp atabilir mi? Olayı çok merak ettim ama anlamadım.

Olayı bir önceki konuda açıklamıştım hocam, oradan inceleyebilirsiniz.
Hala tam anlamadım ama anladığım kadarıyla 9.sınıf öğrenciler kızlar hakkında sapık sapık konuşmuşlar, 11.sınıf öğrenciler ise dövüp hakkını vermiş. Doğru anladıysam ellerine sağlık 11.sınıf öğrencilerinin.

Hala tam anlamadım ama anladığım kadarıyla 9.sınıf öğrenciler kızlar hakkında sapık sapık konuşmuşlar, 11.sınıf öğrenciler ise dövüp hakkını vermiş. Doğru anladıysam ellerine sağlık 11.sınıf öğrencilerinin.
9.sınıf olan arkadaşlar fantezi dünyası geniş arkadaşlar, 11.sınıf kardeşlerimiz evire çevire dövüp tehdit etmişler.
12.sınıflar yapar normalde bunu, muhtemelen 12.sınıflar yol verdi dövmeleri için.

Bu tarz insanları kalıcı hasar bırakmadan tedavi etmek mümkün değil. Dövmek çözüm olmuyor. Travmatik hasar almadan düzelmiyorlar.