anilx

Yetkin
Arkadaşlar B650M-A anakartım var, Simgot EW200 kullanıyorum. Herhangi bir cızırtı vs. yok, doğrudan jak girişine takıyorum fakat MacBook'taki kadar kaliteli vermiyor gibime geldi.
Sizce DAC'a gerek var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ses yüksekliği olur distortion azalır falan ama aşırı fark da bekleme.

MacBook Air3'te çok kaliteli geliyor şarkılar fakat B650 anakartla gelmiyor.

Apple dongle gibi ucuz bir DAC alirsan daha fazla verim alabilirsin EW200'den. Ben EW200'u oyle kullanıyorum.

1773940518249.webp

Şunu aldım vergiler kargo vs toplamda 1200TL ödicem.

Ses yüksekliği olur distortion azalır falan ama aşırı fark da bekleme.

MacBook'ta daha iyi geliyor ama kulağıma.

MacBook Air3'te çok kaliteli geliyor şarkılar fakat B650 anakartla gelmiyor.

Eki Görüntüle 234300

Şunu aldım vergiler kargo vs toplamda 1200TL ödicem.

MacBook'ta daha iyi geliyor ama kulağıma.

Yurt dışından ürün alınmıyor ki hocam. Onun dışında fiyat da pahalı zaten. Dediğim gibi daha iyi de gelebilir sadece aşırı fark olmayacağını söyledim. Bana öyle geldi yani. Tabii bu alınmaz demek değil, bence de al bir DAC güzel olur.

Normalde 160TL ama vergilerle falan 1200TL oldu

Yurt dışından ürün alınmıyor ki hocam. Onun dışında fiyat da pahalı zaten. Dediğim gibi daha iyi de gelebilir sadece aşırı fark olmayacağını söyledim. Bana öyle geldi yani. Tabii bu alınmaz demek değil, bence de al bir DAC güzel olur.

Alınıyor hocam, fakat 2 3 kat para ödüyorsun, Türkiye'de Type-C DAC falan hiç kalmadı sıfır stok her yerde hocam.

Apple DAC alsan daha F/P hocam. Stok yok fakat gelebilir, Wraith daha yeni getirdi stok da yeni bitti. Tekrar yenilenebilir.

Nisan sonunda gelecekmiş stoklar, zaten 15 güne yurt dışından getirtiyorum.
Apple'daki çip Apple cihaz hariç %50 seviyesinde indiriyor ses seviyesini hocam bir de 48KHz benim anakart 96KHz yani Apple DAC almak mantıksız, Android'im olsa belki.