Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 13 Haziran 2024
- Makaleler
- 23
Bence o IEM'i alma. Ayni butcede Kefine Klean SV bakmani oneririm. Daha iyi bir kulaklik.
Bence o IEM'i alma. Ayni butcede Kefine Klean SV bakmani oneririm. Daha iyi bir kulaklik.
Sadece oyun için alıyorum. Ne farkı var ikisinin? oyun için atk horizon iyi diye duymuştum. Dönüştürücü olarak ne alayım?
- Makaleler
- 23
Oyun icin de Klean SV daha iyi. Fark ses cozunurlugunde ve sahne genisliginde belli oluyor. Horizon'u fazla oneren gormedim. Donusturucu olarak eger 3.5 mm jack versiyonunu alacaksan Kiwi Ears AD1 oneririm. Type-C olani alacaksan Type-C to USB-C donusturucu olarak asagida linkini attigim urunu oneririm.Sadece oyun için alıyorum. Ne farkı var ikisinin? oyun için atk horizon iyi diye duymuştum. Dönüştürücü olarak ne alayım?
Baseus, Bilgisayar/Telefon Mini Hub Adaptörü, Siyah, 3A, Giriş: USB Type A 2.0, Çıkış: USB Type C,Seyahat Boy, Hafif : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Baseus, Bilgisayar/Telefon Mini Hub Adaptörü, Siyah, 3A, Giriş: USB Type A 2.0, Çıkış: USB Type C,Seyahat Boy, Hafif : Amazon.com.tr: Bilgisayar
amzn.eu
Shock Blast 50
Başarılı
Emin misiniz belki çıkıyordur içinden.ATK Horizon Type-C IEM kulaklık alacağım. Type-C çıkışı kasamda olmadığı için dönüştürücü almam gerekiyor. Ucuz dönüştürücüler rekabetçi oyunlarda gecikme yaratır mı? Hangi dönüştürücüyü almalıyım? Yardımcı olursanız sevinirim.
Hayır donusturucu dandik 1 şey olmadığı sürece gecikme yaratmaz.
içinden çıkmıyor diye biliyorum. Dandik olmayan dönüştürücü önerebilir misiniz? o konuda pek bilgim yokEmin misiniz belki çıkıyordur içinden.
Hayır donusturucu dandik 1 şey olmadığı sürece gecikme yaratmaz.
Merhaba hocam bütçemi yükseltip simgot eg280 almayı düşünüyorum. Atk horizon ve klean sv'ye göre aradaki fiyat farkına değer mi simgot?Oyun icin de Klean SV daha iyi. Fark ses cozunurlugunde ve sahne genisliginde belli oluyor. Horizon'u fazla oneren gormedim. Donusturucu olarak eger 3.5 mm jack versiyonunu alacaksan Kiwi Ears AD1 oneririm. Type-C olani alacaksan Type-C to USB-C donusturucu olarak asagida linkini attigim urunu oneririm.
Baseus, Bilgisayar/Telefon Mini Hub Adaptörü, Siyah, 3A, Giriş: USB Type A 2.0, Çıkış: USB Type C,Seyahat Boy, Hafif : Amazon.com.tr: Bilgisayaramzn.eu
Son düzenleme:
- Makaleler
- 23
Oyun icin evet, deger. Ayrica EG280'in icinden ses karti dongle'da cikiyor.içinden çıkmıyor diye biliyorum. Dandik olmayan dönüştürücü önerebilir misiniz? o konuda pek bilgim yok
Merhaba hocam bütçemi yükseltip simgot eg280 almayı düşünüyorum. Atk horizon ve klean sv'ye göre aradaki fiyat farkına değer mi simgot?
EQ ayarı yapmadan kullanımda yeterli midir? Simgot hakkında driver falan hiçbir bilgim yok.Oyun icin evet, deger. Ayrica EG280'in icinden ses karti dongle'da cikiyor.
- Makaleler
- 23
Kisiden kisiye degisir. Oyun profiline uygun bir seu ariyorsan kurcalamaya gerek yok. Preset olarak hazir gelen tuning yeterli.EQ ayarı yapmadan kullanımda yeterli midir? Simgot hakkında driver falan hiçbir bilgim yok.
Kisiden kisiye degisir. Oyun profiline uygun bir seu ariyorsan kurcalamaya gerek yok. Preset olarak hazir gelen tuning yeterli.
tamamdır eg280 alacağım. Teşekkürler yardımınız için.