Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 21 Aralık 2024
- Makaleler
- 2
FreeBuds Pro 5 Android açısından güzel bir fırsat ve onu alabiliyorum, o olmazsa Moondrop Aria 2 almayı düşünüyorum. Ne yapmalıyım? Dışarıda kullanışlı mı, gürültülü yerlerde sesi fiziki olarak ne kadar keser?
IEM daha çok profesyonel kullanım için. Yani bir odyofil falan değilseniz IEM almanın mantığı yok. Herhangi kaliteli bir Bluetooth kulaklık sizi götürür.
Son düzenleyen: Moderatör:
noyo
Üyecik
Sese ilgim var ama korkum müziğin ruhunu dağıtması ya da dışarıdan ses gelmesi kullanışsız olması. Moondrop falan düşünüyorum.
Tiz birazcik korkutucu eğer yanlış alırsam tekrar yenileme şansım yok.
Huawei'nin marka güvenliği ve V profil sesi daha güvence veriyor IEM'ler sanki açık kaynak kodlu bir uygulama gibi hissettiriyor daha çok özgür.
O rahatlığı hissedersem ve gerçekten sağlamlık sorun yaratmazsa ve almışma süreci olursa IEM kulağımı anca doyurur.
Huawei'nin marka güvenliği ve V profil sesi daha güvence veriyor IEM'ler sanki açık kaynak kodlu bir uygulama gibi hissettiriyor daha çok özgür.
Sese ilgim var ama korkum müziğin ruhunu dağıtması ya da dışarıdan ses gelmesi kullanışsız olması.
Moondrop falan düşünüyorum.
O rahatlığı hissedersem ve gerçekten sağlamlık sorun yaratmazsa ve almışma süreci olursa IEM kulağımı anca doyurur.
Loutermilch
Başarılı
Sokakta kullanılacak şeyler değiller bence.
noyo
Üyecik
Bence de hocam ama sesleri çok profesyonel ve güzel.
Sorun şu TWS'leri inceleme kanalları o kadar övüyor ki rahatsız oluyorum ve cihazın asaleti gidiyor odyofil olmayan insanlar bütün tanıtılan kulaklıklara sadece ses çok güzel deyip geçiyor ama ses nasıl gerçekten mesela FreeBuds Pro 5.
Ethem Efe
Üstün
FreeBuds Pro 5 Android açısından güzel bir fırsat ve onu alabiliyorum, o olmazsa moondrop aria 2 almayı düşünüyorum. Ne yapmalıyım? Dışarıda kullanışlı mı, gürültülü yerlerde sesi fiziki olarak ne kadar keser?
Zamanında çok kafa yorgum buna ben de, TWS satın aldım. IEM kulaklıklar dışarıda çekilecek şey değil.
Bu gördüğüm en saçma cümle. Kısacası, odyofil değilseniz daha iyi ses kalitesinin anlamı yok diyorsun.IEM daha çok profesyonel kullanım için. Yani bir odyofil falan değilseniz IEM almanın mantığı yok. Herhangi kaliteli bir Bluetooth kulaklık sizi götürür.
Hocam ben EPZ Q1 Pro IEM kullanıyorum, sokakta metrobüste ses kalitesi çok güzel.
Herhangi bir IEM'in pasif ses izolasyonu dışarının gürültüsünü keser. IEM nozzleları daha uzun, kulak kanalında daha derine giriyorlar. Kablo ile hareket edebileceksen IEM al, yapamam diyorsan TWS. Bana sorarsan ikisinden de al
Ben IEM TWS arası geçiş yapıyorum dışarıdayken. Toplu taşımada, hareketin fazla olduğu yerlerde TWS, biraz sakinleşince IEM.
Aria 2 almanı önermem bu arada.
Aria 2 almanı önermem bu arada.
Aydın'da yaşıyorsanız ve toplu taşıma kullanıyorsanız TWS, çünkü tüm otobüslerin motor kulağı kopukFreeBuds Pro 5 Android açısından güzel bir fırsat ve onu alabiliyorum, o olmazsa Moondrop Aria 2 almayı düşünüyorum. Ne yapmalıyım? Dışarıda kullanışlı mı, gürültülü yerlerde sesi fiziki olarak ne kadar keser?
Şaka bir yana, KZ Castor (IEM) ve AKG EO-IC100B kullanıyorum (kablolu) ANC için de Buds Core kullanıyorum (TWS) her ne kadar nozzle'lar daha uzun olsa da bir yerden sonra ANC'yi arıyorsunuz, ama evde kullanmak için ve dışarda yürüyüşte kesinlikle IEM.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
30.000 TL'ye kadar kahve makinesi önerisi
- derindevlethikmet
-
Red ve linear Black Switch'lerden daha sessiz Switch'ler hangileridir?
- Koneko Toujou
-