Aydın'da yaşıyorsanız ve toplu taşıma kullanıyorsanız TWS, çünkü tüm otobüslerin motor kulağı kopuk:D.

Şaka bir yana, KZ Castor (IEM) ve AKG EO-IC100B kullanıyorum (kablolu) ANC için de Buds Core kullanıyorum (TWS) her ne kadar Nozzle'lar daha uzun olsa da bir yerden sonra ANC'yi arıyorsunuz ama evde kullanmak için ve dışarıda yürüyüşte kesinlikle IEM.

Eartiple alakalı olabilir, düzgün seal olunca ANC'den daha iyi çoğu zaman. Samsung Buds 2'den daha fazla gürültü kesiyor bendeki IEM'ler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Truthear hexa var, sesi çok doğal ama çiftleri tek tek satıyorlar nasıl oluyorsa sol sürücü sağ sürücü diye Akalın Müzik'te.

Truthear hexa var, sesi çok doğal ama çiftleri tek tek satıyorlar nasıl oluyorsa sol sürücü sağ sürücü diye Akalın Müzik'te.

Hexa yerine Pure öneririm ama ikisi de aşırı pahalı Türkiye'de. Normalde 80 90 dolar o setler. Daha ucuz şeylerden başlayabilirsin.

Moondrop ideal değil mi biraz tizler fazla gerçi ama yani sadece belli tür müziklerde iyi performans yerine her türde güzel performans gösteren bir IEM olsa güzel olur. Poweramp Ile kullanacağım zaten. Yani FreeBuds 7i'den geçeceğim bir dünya değişmem lazım zorlu şarkılarda her şey birbirine giriyor onda. FreeBuds Pro 5'te Planar+Dinamik var çok fark yaratır mı acaba bilmiyorum.

Moondrop ideal değil marka bilinirliği yüksek diğerlerine nazaran. Planar sürücüler daha enerjik oluyor, hız fark ediliyor evet. Fakat bu fiyat bandında tercih etmeye gerek yok, daha hızlı olsun diye sibilance çekmek kârlı değil. Zaten warm u shaped bir kulaklık istiyorsun, stok gelirse meyerden xuan nv, hemen alacaksan Wraith'ten aful Explorer alabilirsin :)

Dinledim ve Explorer, Performer 5'ten daha tok gibi geliyor gerçi kulaklık FreeBuds içerik yeri de YouTube olunca çok kötü kayıp var ama az çok belli oluyor.

Dinledim ve Explorer, Performer 5'ten daha tok gibi geliyor gerçi kulaklık FreeBuds içerik yeri de YouTube olunca çok kötü kayıp var ama az çok belli oluyor.

Daha bas önde ve tizler daha smooth kadın sesleri de Explorer'da daha soluk ama Performerda daha önde ve açık.

Hocam ben EPZ Q1 Pro IEM kullanıyorum, sokakta metrobüste ses kalitesi çok güzel.
Kullanmasına kullanılır da tasarımlarını beğenmiyorum sokak için. Bende de 7Hz Sonus var ama hiçbir zaman dışarıda takmayacağım muhtemelen. Düz kulaklıklar çok daha estetik gözüküyor bence.

Ses, Sağlamlık ve Ses Kesme Açısından Hangisi Sizce? Ek olarak (aful explorer) da ekledim

Dosya Ekleri

• Screenshot_20260509_170637_Google.webp
    Screenshot_20260509_170637_Google.webp
    52,1 KB · Görüntüleme: 27