eliot

Uzman
İlk defa IEM kulaklık kullanacağım, aradağım özellikler bilgisayarda oyun oynayabilme ve telefonda müzik dinleyebilme, mikrofonlu olması telefonumda jack girişi olmadığı için mecburen Type-C çıkışlı almalıyım fakat bilgisayarımda Type-C girişi yok şu şekilde bir ürün buldum Baseus Ingenuity Mini OTG Adaptör iş görür mü sizce?

Bulduğum 2 model şu şekilde sizin tavsiye ettiğiniz var ise paylaşın.
Wraith Sense IEM Kulaklık
CHUII DSP(type-c)

Son düzenleyen: Moderatör:
Elimde ikisi de var. Hikayeli oyun oynayacaksan eğer tavsiyem Chu 2 alman olur ama kablosu biraz kısa. Wraith IEM sense biraz büyük bir kulaklık her kulağa uymama ihtimali var ama iade kabul ediyorlar uymazsa kendi ürünlerinde sorun yok. Ama Wraith Sense daha çok FPS oyunları için daha iyi.

Dönüştürücü işe yarar bu arada Type-C olmak zorunda değil.

İlk defa IEM kulaklık kullanacağım, aradağım özellikler bilgisayarda oyun oynayabilme ve telefonda müzik dinleyebilme, mikrofonlu olması telefonumda jack girişi olmadığı için mecburen Type-C çıkışlı almalıyım fakat bilgisayarımda Type-C girişi yok şu şekilde bir ürün buldum Baseus Ingenuity Mini OTG Adaptör iş görür mü sizce?

CHUII DSP(type-c)
Bende earpods var bence güzel çalışıyor. Oyunda nasıl bilmiyorum yorumlara bakılabilir

Bende earpods var bence güzel çalışıyor. Oyunda nasıl bilmiyorum yorumlara bakılabilir

Anladım fakat benim bilgisayarımda bluetooth desteği yok onun için bir alıcı satılıyor fakat hiç güvenemiyorum kopma durumu olur diye.

Elimde ikisi de var. Hikayeli oyun oynayacaksan eğer tavsiyem Chu 2 alman olur ama kablosu biraz kısa. Wraith IEM sense biraz büyük bir kulaklık her kulağa uymama ihtimali var ama iade kabul ediyorlar uymazsa kendi ürünlerinde sorun yok. Ama Wraith Sense daha çok FPS oyunları için daha iyi.

Dönüştürücü işe yarar bu arada Type-C olmak zorunda değil.
Chu2 alacağım gibi hocam kablosu cebimden telefonda yetsin yeter benim için zaten bilgisayarda ön panele takacağım.

@Simon hocam IEM üstadımızdır, kendisine sormak lazım. Benim şahsi görüşüm SIMGOT EM6L/EW300 en mantıklı seçeneklerdir.

CHUII DSP(type-c)
Nasıl bir ses imzasından hoşlanıyorsunuz? Basslı mi? vokallerin ön planda olduğu mu yoksa farklı bir şey mi?