Arkadaşlar selam, kablosuz kulaklığım bozulduğu için bütçem az olması sebebiyle IEM kulaklık alma kararı aldım fakat aklımı kurcalayan birkaç soru var. Anakartım B450M Dragon ve Type-C yok anakartımda. IEM kulaklıkları Type-C'den USB'ye dönüştürücüyle kullanmak sıkıntı yaratır mı? Ya da kasamda mikrofon ve kulaklık jak girişleri var ama IEM kulaklıklar tek jak ile geliyor bunun için de ayrıştırıcı mı almam gerekiyor? Kulaklığı sadece bilgisayarımda oyun için kullanacağım ve mikrofonum da yok sesim net duyulsun yeter. Moondrop Chu 2 ve Tangzu WAN'er S.G 2 arasında kaldım. Önerilerinizi bekliyorum.
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 13 Haziran 2024
- Makaleler
- 23
Waner 2'nin jak girisli ve mikrofonlu halini oneririm.
wraithesports.com
TANGZU Wan'er S.G II IEM Kulaklık
Kulaklık ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...
Waner 2'nin jak girisli ve mikrofonlu halini oneririm.
![]()
TANGZU Wan'er S.G II IEM Kulaklık
Kulaklık ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
Hocam öneriniz için teşekkür ederim. Bu modeli aldığımda tek jakla geliyor değil mi? Hem mikrofon hem kulaklığı kullanabilmem için jak ayıştırıcı mı almam gerekiyor?
- Makaleler
- 23
Evet, jak ayristiriciya ihtiyacin var.Hocam öneriniz için teşekkür ederim. Bu modeli aldığımda tek jakla geliyor değil mi? Hem mikrofon hem kulaklığı kullanabilmem için jak ayıştırıcı mı almam gerekiyor?
Yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim hocam.
- Makaleler
- 23
Marka olarak UGreen cok iyi ama pahali biraz.
Bu nasıldır hocam sizce
- Makaleler
- 23
Fason marka. Bunlarin omurleri tamamen sana gelecek varyanta bagli. Baseus ve UGreen iyi markalar.Bu nasıldır hocam sizce
Fason marka. Bunlarin omurleri tamamen sana gelecek varyanta bagli. Baseus ve Ugreen iyi markalar.
Anladım hocam teşekkür ederim.
Yeni konular
-
-
POCO X8 Pro Max telefonun ekran renkleri çok soluk ve renksiz
- Evet gerçekten de öyle
-
-
-
Rehber Termal Macun, PTM7950, Ice Dragon Kryosheet - Hangisi tercih edilmeli?
- mortem.dll bulunamadı
-
-
-