26.000TL'ye Next varken alınmamalı. 144Hz haricinde*.
iFFALCON çok daha üstün bir model attığınız Next'ten. Asıl üstüne 6K koyulup iFFALCON almak mantıklı.

144Hz haricinde diye belirttim, 144Hz ihtiyacı yoksa veya birinci tercih değilse Next daha mantıklı. Ayrıca IFFALCON'u ben kalite olarak beğenmiyor ve önermiyorum.

Sizin kişisel görüşünüzden ziyade ürünün genel kalitesine bakıp ona göre alıyoruz. iFFALCON parasının ederi bir ürün. HDR özellikleri, QD olması, parlaklığı, kullanılan hoparlör kalitesi vs. daha iyi bir ürün. 6000 TL verip karşılığını alıyorsunuz, nitekim.

Sizin kişisel görüşünüzden ziyade ürünün genel kalitesine bakıp ona göre alıyoruz. iFFALCON parasının ederi bir ürün. HDR özellikleri, QD olması, parlaklığı, kullanılan hoparlör kalitesi vs. daha iyi bir ürün. 6000 TL verip karşılığını alıyorsunuz, nitekim.
Kişisel görüşümü dinlemek zorundasınız diye bir belirteç yok. Aynı şekilde Next de QD. iFFALCON’u kalite olarak beğenmediğimi belirttim. 144 Hz ihtiyacınız yoksa genel kullanıcı için Next orada daha mantıklı seçenek.

iFFALCON için şikayetleri de okumanızı tavsiye ederim. Daha kuruluma ekip gönderemeyen ürün sorununda ne yapar?

Son düzenleyen: Moderatör: