Z zelsy1903 Becerikli Katılım 8 Mart 2025 Mesajlar 331 Beğeniler 135 Yer Diyarbakır 14 Mart 2025 #1 Tek bana mı oluyor bilmiyorum ama iftar yaklaşınca acıkma hissim gidiyor. Su içme isteğim de aynı şekilde. Tek bana mı oluyor?
Tek bana mı oluyor bilmiyorum ama iftar yaklaşınca acıkma hissim gidiyor. Su içme isteğim de aynı şekilde. Tek bana mı oluyor?
Boşlukta Düşünen Adam Yetkin Katılım 11 Şubat 2024 Mesajlar 813 Çözümler 3 Beğeniler 794 14 Mart 2025 #2 Bende yok öyle bir durum. Hatta son 10 dakika kaldığında o 10 dakika 1 saat gibi geliyor.
kraxius Yetkin İlk 1.000! Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 566 Beğeniler 181 Yer İzmir 14 Mart 2025 #3 zelsy1903 dedi: Tek bana mı oluyor bilmiyorum ama iftar yaklaşınca acıkma hissim gidiyor. Su içme isteğim de aynı şekilde. Tek bana mı oluyor? Genişletmek için tıkla... Aynısı vucut değişik hormonlar bozuk çok tuvaletin gelince tuvalete gittiğin de de kayboluyor tuvalet hissi illa zora sokman lazım vücudu kaslar da aynı şekil aşırı zor da kalmadı mı gelişmiyor.
zelsy1903 dedi: Tek bana mı oluyor bilmiyorum ama iftar yaklaşınca acıkma hissim gidiyor. Su içme isteğim de aynı şekilde. Tek bana mı oluyor? Genişletmek için tıkla... Aynısı vucut değişik hormonlar bozuk çok tuvaletin gelince tuvalete gittiğin de de kayboluyor tuvalet hissi illa zora sokman lazım vücudu kaslar da aynı şekil aşırı zor da kalmadı mı gelişmiyor.