Devam et pythondan. Ne bileyim kafana göre programlar yaz, milletin işini kolaylaştıracak şeyler yaz. Ucuz bir android cihaz al içine custom rom, custom kernel falan yaz. Modding yap, uğraş dur software ile.

Hatta python ile bu tür root işlemlerini vs. hızlandıracak bir script yaz. Gibi gibi. Kendine bir github aç ve bunları paylaş, ileride cvye eklersin bunu yazılım sektöründe işe girerken.
Hocam uzun zamandır öyle şeyler yapmaya çalışıyorum. Şu an aktif olarak C# öğreniyorum. Umarım bir yazılım sektöründe işe girmem. İnşallah hedeflediğim teknoloji devini kurarım.

Hocam uzun zamandır öyle şeyler yapmaya çalışıyorum. Şu an aktif olarak C# öğreniyorum. Umarım bir yazılım sektöründe işe girmem. İnşallah hedeflediğim teknoloji devini kurarım.
Yazılım sektöründe neden işe girmiyorsun ki anlamadım orayı. Teknoloji devi derken neyi kast ediyorsun

Hocam birinin işine girmek istemiyorum.

Senin yaşındayken benim de en büyük hayalimdi kendi işimin patronu olmak. Ama şu an iş bulamayacağım, boşta kalacağım diye evde kendimi yiyorum. Umarım senin zamanına kadar bir şeyler değişir bu inancını kaybetmezsin en büyük önerim kendine inan ve başarabileceğinin farkında ol.

Senin yaşındayken benim de en büyük hayalimdi kendi işimin patronu olmak. Ama şu an iş bulamayacağım, boşta kalacağım diye evde kendimi yiyorum. Umarım senin zamanına kadar bir şeyler değişir bu inancını kaybetmezsin en büyük önerim kendine inan ve başarabileceğinin farkında ol.

Hocam her zaman inanıyorum. Potansiyelim ve başarabileceğimin farkındayım.