Relapse 19

Üstün
Yer
Antalya
Ya arkadaşlar gerçekten bu şehirde aynı yolları, aynı caddeleri yürümekten artık fenalık geldi. Her gün aynı sokak, aynı tabelalar. Kendimi oyunda haritanın sonuna gelmiş de yeni bölüm yüklenmemiş gibi hissediyorum.

Zaten yazın şehirde Türk bulmak ayrı bir dert, sokaklarda Türkçe duyunca yabancılık çekiyoruz. Yıllardır Rus, Ukrayna'lı derken doğu Avrupa şubesi gibi takılmaya alışmışız zaten, onu geçtim. Ama bu sene şehirde bambaşka bir gariplik var. Hayırdır ne oldu bilmiyorum ama Alanya'da adımbaşı Amerika plakalı araç görmeye başladım. Route 66'yı yanlışlıkla D-400'e mi bağladılar? Bu adamlar bu devasa arabaları Atlantik Okyanusu'nu yüzdürerek mi getirdi, ne yaptı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ya arkadaşlar gerçekten bu şehirde aynı yolları, aynı caddeleri yürümekten artık fenalık geldi. Her gün aynı sokak, aynı tabelalar. Kendimi oyunda haritanın sonuna gelmiş de yeni bölüm yüklenmemiş gibi hissediyorum.

Zaten yazın şehirde Türk bulmak ayrı bir dert, sokaklarda Türkçe duyunca yabancılık çekiyoruz. Yıllardır Rus, Ukrayna'lı derken doğu Avrupa şubesi gibi takılmaya alışmışız zaten, onu geçtim. Ama bu sene şehirde bambaşka bir gariplik var. Hayırdır ne oldu bilmiyorum ama Alanya'da adımbaşı Amerika plakalı araç görmeye başladım. Route 66'yı yanlışlıkla D-400'e mi bağladılar? Bu adamlar bu devasa arabaları atlantik Okyanusu'nu yüzdürerek mi getirdi, ne yaptı?

Hocam Alanya şehir olmaktan çıkıp açık dünya oyununa dönmüş; harita aynı, oyuncular her sezon başka ülkeden geliyor.

Bende bazen zaman zaman hissediyorum Aşkabaat'a gittiğimde (Büyük otoyol, Medeniyet köşkü, Tekebazar ile 1.Park taraflarına) ortalık Rus, Gürcü, Avrupalı kaynıyor. Gezecek başka ülke mi bulmadınız be kardeşim ne bu turist akını. :D