Yav hastalik tamamda madem psikiyatri ise yarar bolum neden tedavi edemedi? Cunku ise yaramaz bir bilim dali. O kadar paramizi aldi. Katlanacak halim kalmadi artik.
Bu dogru bir yaklasim degil. Kemoterapiden, kanseri yavaşlatacak ilaçlardan fayda görmeyen kanser hastasi yüzünden bütün tedavileri hiçe mi sayalım? Aynı noktaya variyor nihayetinde.

Tıpta %100 kesin tedavi ve fayda diye bir şey yoktur. Bu psikiyatri hastaları için de geçerli, basit bir grip hastalığı için de.

Yav hastalik tamamda madem psikiyatri ise yarar bolum neden tedavi edemedi? Cunku ise yaramaz bir bilim dali. O kadar paramizi aldi. Katlanacak halim kalmadi artik.
Demek ki yapabildikleri var yapamadıkları var. Doktor var doktor var. Bir şey bilim dalı ise işe yaradığı zaman da oluyor olmadığı zaman da çünkü yetersiz kalabiliyor. Babam da giderdi şok tedavisi yapılırdı muhtemelen, gelince bir süre iyi olurdu sonra yine kötüleşirdi. Bu tür hastalıklar gerçekten zordur. Özellikle de ağırsa tabi. Daha kötüleşmemesi ve etrafına zarar vermemesi bile kötünün iyisi konumunda yeterli diye görmeye başlıyor insan. Bilmiyorum işte zor yaşayan da etrafı da herkes için.

Bu konuyu bayağı önce de görmüştüm. Önceden aynı cümleleri kullanarak herhangi bir forumda konu açmış mıydınız? Yoksa forumda mı sıkıntı var? Bugün çok çok önceden attığım bir mesajı dün atmışım gibi gördüm.

Bu konuyu bayağı önce de görmüştüm. Önceden aynı cümleleri kullanarak herhangi bir forumda konu açmış mıydınız? Yoksa forumda mı sıkıntı var? Bugün çok çok önceden attığım bir mesajı dün atmışım gibi gördüm.
Bir tane fake forum var, burada yazılan konuları ve mesajları tamamen kopyalıyordu. İsmini hatirlamamakla beraber maalesef ki. Konusu açılmıştı.

Bir tane fake forum var, burada yazılan konuları ve mesajları tamamen kopyalıyordu. İsmini hatirlamamakla beraber maalesef ki. Konusu açılmıştı.

Hocam önceden bu konuyu bu veya farklı forumda görmüştüm. 2 tane forum kullanıyorum biri bu diğeri yeşil forum zaten. Şimdi tekrar açılması veya diğer forumdan kopyala yapıştır yapılması garibime gitti.

Zaten sonunda psikiyatristi bile, 'Senin hastalığın Allah'tan geliyor, işe yaramayacak' deyip çekip gitti.
Şizofren değilim, bu cümleden hatırlıyorum. Başka bir konu ile karıştırmadım. Eminim yani gördüğüme.