iGPU bozulabilir mi?

Ben AMD 5600GT işlemci kullanıyorum oyun oynarken nadirde olsa bazen ekranda bozulmalar ve piksel bozulmaları oluyor saniyelik. Sistem 5 aylık.
5600GT.
Vega 7 iGPU 2 VRAM.
16 GB RAM.
@Recep Baltaş

Son düzenleyen: Moderatör:
Bozulabilir ama sizinkinin bozuk olduğu anlamına gelmez. OCCT ile standart GPU test yapın bakalım.

VGA mı kullanıyorsun? Donanımsal bir sıkıntı olduğunu sanmam ama belleklerin stabil çalışmıyor olabilir.

Demek istediğin iGPU VRAM'i RAM'lerden alıyor RAM'lerde kararsız çalışınca piksel bozulması oluyor bunumu demek istedin. Eğer öyleyse RAM testi nasıl yapabilirim kararlılık.

Yüke binince oluyorsa güç kaynağını kontrol et RAM'ler böyle bir sorun yapma ihtimali düşük yani düşük değil ama en son düşünülecek bir şey.

Yüke binince oluyorsa güç kaynağını kontrol et RAM'ler böyle bir sorun yapma ihtimali düşük yani düşük değil ama en son düşünülecek bir şey.

Yok hafif oyunlarda da oluyor öyle abartılacak düzeyde değil tekrardan söyleyeyim günde 1 defa falan oluyor yani 4 5 saat kullanıyorum hafta içi.

Yok hafif oyunlarda da oluyor öyle abartılacak düzeyde değil tekrardan söyleyeyim günde 1 defa falan oluyor yani 4 5 saat kullanıyorum hafta içi.

Monitörü kabloyu vs kontrol ettinizmi belki işlemci ısınınca da oluyor olabilir. Günde 1 defa oluyorsa RAM'le ilgili olmayabilir çünkü RAM ile ilgili olsaydı 1'den fazla yaşardın. Sürekli tekrar üretirdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…