Çözüldü iGPU kapatılmalı mı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 24300
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 304
  • Etiketler Etiketler
    igpu
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

24300

Becerikli
Merhaba şu an 2 ekran kartım gözüküyor. RTX ve işlemci. GPU 0 ve GPU 1 olarak. 7800X3D işlemcim. BIOS’tan kapatmam olumlu bir değişiklik sağlar mı?

Çözüm
Ben kapatılmasını öneriyorum:
  • İşlemci bir tık daha serin çalışır.
  • Bazı eski oyunlar dahili GPU ile çalışmak gibi bir şey yapmaz.
  • AfterBurner gibi programlarda GPU seçmek zorunda kalmazsın.
  • Bir sürücü daha az kurmuş olursun.
  • En önemlisini unuttum, AMD ekran kartın varsa dahili GPU yüzünden kanser olmazsın:

Ben kapatılmasını öneriyorum:
  • İşlemci bir tık daha serin çalışır.
  • Bazı eski oyunlar dahili GPU ile çalışmak gibi bir şey yapmaz.
  • AfterBurner gibi programlarda GPU seçmek zorunda kalmazsın.
  • Bir sürücü daha az kurmuş olursun.
  • En önemlisini unuttum, AMD ekran kartın varsa dahili GPU yüzünden kanser olmazsın:

Çözüm
Adamdaki havaya bak ya, her soruna kendi videosuyla cevap veriyor. Tam bir teknostar

Ekstra bir ekleme yapayım, benim bildiğim oyunu dGPU işledikten sonra görüntü çıkışı iGPU üzerinden oluyorsa gecikme farkı da oluyor. MUX'un gecikmeyi azalttıgı söylenir bunda ötürü.

Bir dezavantaj da tâbi boşta ekran kartınız çalışacağı için, ekran kartı başlı başına ayrı bir ünite olduğu için sistemin enerji tüketimi muhtemelen artacaktır fakat bu günlük kullanımda ufak bir watt farkı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…