Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Ben kapatılmasını öneriyorum:
- İşlemci bir tık daha serin çalışır.
- Bazı eski oyunlar dahili GPU ile çalışmak gibi bir şey yapmaz.
- AfterBurner gibi programlarda GPU seçmek zorunda kalmazsın.
- Bir sürücü daha az kurmuş olursun.
- En önemlisini unuttum, AMD ekran kartın varsa dahili GPU yüzünden kanser olmazsın:
- En önemlisini unuttum, AMD ekran kartın varsa dahili GPU yüzünden kanser olmazsın:
Adamdaki havaya bak ya, her soruna kendi videosuyla cevap veriyor. Tam bir teknostar

mr.esat
Üstün
Ekstra bir ekleme yapayım, benim bildiğim oyunu dGPU işledikten sonra görüntü çıkışı iGPU üzerinden oluyorsa gecikme farkı da oluyor. MUX'un gecikmeyi azalttıgı söylenir bunda ötürü.
Bir dezavantaj da tâbi boşta ekran kartınız çalışacağı için, ekran kartı başlı başına ayrı bir ünite olduğu için sistemin enerji tüketimi muhtemelen artacaktır fakat bu günlük kullanımda ufak bir watt farkı.
Bir dezavantaj da tâbi boşta ekran kartınız çalışacağı için, ekran kartı başlı başına ayrı bir ünite olduğu için sistemin enerji tüketimi muhtemelen artacaktır fakat bu günlük kullanımda ufak bir watt farkı.
Çok eksiğimiz var ama çalışıyoruz @Dark Raiden ileAdamdaki havaya bak ya, her soruna kendi videosuyla cevap veriyor. Tam bir teknostar![]()
Yeni konular
-
-
Elektronik Seçili Lenovo laptoplarda %5 indirim kampanyası
- Fırsat Ekibi
-
-
Batman'da bir çocuğun yaktığı karton, arabayı tutuşturdu
- Michael MYERS
-
-
-