II. Abdülhamid'in favori yemeği Soğanlı Yumurta tarifi

Pastırma da ekleyin tadı çok güzel oluyor.
Oha Diyorum yapmıştı sanki tarçın koymayın bozuyor demişlerdi deneyecek olan varsa.
Soğanlı yumurta güzeldir. Annem yapardı, tadını severim
Pastırma ile de çok güzel oluyor evet. Tabii bu en ucuz olacak haliyle hazırlandı. Yani sadece tereyağı ile bile hazırlamak mümkün ama biraz da tadı öne çıkarmak istersek zeytinyağı çok güzel olur.

Ek olarak tarçın benim damak zevkime göre çok güzel geldi. Biraz aromatik şekilde hazırlandığı için bence güzel oluyor ama tercih meselesi. Ölçüsünü bildikten sonra güzel gider bence.

Soğanlı yumurtayı cariyeler yiyordu. Cariyeleride 2. Abdülhamit yediği için otomatik olarak sulanında yediği yemek o oluyor .

Soğanlı yumurtayı cariyeler yiyordu. Cariyeleride 2. Abdülhamit yediği için otomatik olarak sulanında yediği yemek o oluyor .
Yorum yapmam gerekirse, gün içinde vücut çevresinde çeşitli kokulara sebep olması dolayısıyla saray içinde cariyelerin ve padişah zevcelerinin tercihi olan bir yemek olduğunu düşünmüyorum.

Bir Kıbrıs etmez ama deneyeceğim.

Soğanı ağzıma süremem bile.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…