Uranos

Üstün
Yer
Adana
Merhaba, yumurta haşlanmış da olsa omlet de olsa yemem çünkü tadını hiç sevmiyorum. Bana sahurda çok susatmayacak neler önerebilirsiniz?

Kaşarlı tost olabilir. Mevsimi değil ama varsa salatalık tüketebilirsiniz. Su ihtiyacınızı bir nebze azaltır.

Onun dışında tahin-pekmez, ceviz vs. yenebilir. Hem enerji verir hem tok tutar.

Merhaba, yumurta haşlanmışta olsa omlette olsa yemem çünkü tadını hiç sevmiyorum. Bana sahurda çok susatmayacak neler önerebilirsiniz?
Ben patates çok seviyordum.
Once hasliyorum akşamdan sonra sahurda haşladığım patatesleri yatay sekilde kesiyorum sonra tavada kızartıyorum hem tok tutuyor hem susatmiyor.
Birde haşlanmış patates de fazla yaparsan yersin tekrar.

Kaşarlı tost olabilir. Mevsimi değil ama varsa salatalık tüketebilirsiniz. Su ihtiyacınızı bir nebze azaltır.

Onun dışında tahin-pekmez, ceviz vs. yenebilir. Hem enerji verir hem tok tutar.
Mide sorunlari varsa benim gibi tahin pekmez önermiyorum çok kotu yakıyor mideyi birde beni susatiyor ama denenebilir ilk günler.

Merhaba, yumurta haşlanmış da olsa omlet de olsa yemem çünkü tadını hiç sevmiyorum. Bana sahurda çok susatmayacak neler önerebilirsiniz?

Yoğurt + 3–4 kaşık yulaf + 1 muz.
Alternatif: Az tuzlu peynir + tam buğday ekmeği + salatalık.
Tuzlu, kızartma ve şarküteriden uzak dur.
Neden olduğunu bilirsin susamanın önüne geçmen lazım.

Şahsi fikrim Ramazan'dan önce tatil günlerinde kendinizi oruca alıştırın. Sahurda yemek yemeseniz sadece su içseniz bile yetiyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yoğurt + 3–4 kaşık yulaf + 1 muz.
Alternatif: Az tuzlu peynir + tam buğday ekmeği + salatalık.
Tuzlu, kızartma ve şarküteriden uzak dur.
Neden olduğunu bilirsin susamanın önüne geçmen lazım.

Yoğurt tarifinin üstüne tarçın eklenebilir hem daha tok tutar hem lezzet katar muz yoksa bal ekliyorum ben tavsiye ederim.