Detaylar
Kim cevapladı?Sadece_Emir
Uzman
Sahurda ne yiyip içiyorsunuz ve su ne kadar içiyorsunuz? Yemek olarak neler yenmemeli?Garip bir konu oldu ama.
Midenizi yakacak yemekler ve susatacak yemekler (kaşar, sucuk gibi) yenmemeli.
Ya vallahi zerre umurumda değil Ramazan. 11 ayda bir dünyada 1 kere geliyor. Planım şu: lahmacun + cacık + kola/ayran, sonra akşama kadar uyuyup son kalan 1-2 saatte de arkadaşlarla Valorant girerek geçireceğim bugünü.
Son düzenleyen: Moderatör:
Tercihen: 4 adet haşlanmış yumurta, hindi füme, "Domatez", salatalık ve zeytin.
İçecek olarak da: 2-3 litre su (gece boyunca) ve naneli ayran.
İçecek olarak da: 2-3 litre su (gece boyunca) ve naneli ayran.
- Makaleler
- 1
Elime ne gelirse yiyorum. Mesela az önce patso yapıp yedim. Ülkenin bütün baraj rezervlerini bitiyorum. Acıkmaktan çok susuyorum çünkü.
Sadece_Emir
Uzman
Elime ne gelirse yiyorum. Mesela az önce patso yapıp yedim. Ülkenin bütün baraj rezervlerini bitiyorum. Acıkmaktan çok susuyorum çünkü.
Tanıdık geldi gün içerisinde en az 3L su tüketen birisi olarak bir tık zorlayabiliyor sahurda su içmezsem.
Alessandro Del Piero
Uzman
Tanıdık geldi gün içerisinde en az 3L su tüketen birisi olarak bir tık zorlayabiliyor sahurda su içmezsem.
Bursa çok değişik. Sabahları öğlenleri sıcak yanıyoruz ondan sonra sahura kadar yağmur yağıyor. Bilerek hava sanki böyle sabah susuyoz akşam dışarı çıkamiyoruz.
- Makaleler
- 1
Ben de aynı. Bilgisayar başında 5 tane 1 litre su bulundururum normalde. Bazen o bile yetmiyor.Tanıdık geldi gün içerisinde en az 3L su tüketen birisi olarak bir tık zorlayabiliyor sahurda su içmezsem.
Sadece_Emir
Uzman
Adana özet.Bursa çok değişik. Sabahları öğlenleri sıcak yanıyoruz ondan sonra sahura kadar yağmur yağıyor. Bilerek hava sanki böyle sabah susuyoz akşam dışarı çıkamiyoruz.
Aynen hocam aynen damacana aldım, bilgisayarımın yanında tutuyorum. (Kasa falan yukarıda rahatım). Elimden geldiğince içerim işte 2 damacana 1 ayda bitiyor. (Ailedekiler de kullanıyor da az içiyor onlar).Ben de aynı. Bilgisayar başında 5 tane 1 litre su bulundururum normalde. Bazen o bile yetmiyor.
Alessandro Del Piero
Uzman
Sahurda ne yiyip içiyorsunuz ve su ne kadar içiyorsunuz? Yemek olarak neler yenmemeli?Garip bir konu oldu ama.
İftardan ne kalırsa diyebilirim. Bir de yumurta.
Not: Kimsenin canı sigara çekmiyor mu acaba?
Yeni konular
-
Elektronik Crucial 8 GB DDR5 5600 MHz CL46 laptop RAM 2.299 TL
- mortem.dll bulunamadı
-
-
-
-
-
POCO X8 Pro Max telefonun ekran renkleri çok soluk ve renksiz
- Evet gerçekten de öyle