Hamur işi 🤤

Baktım evde bir tane bayat ekmek var, bir de pide var. Bayat ekmekle tost yapılır da pideyi deneyeyim dedim. Pideyi ikiye böldüm, tost gibi yaptım. Pek fark yok, bir tek biraz daha ince oldu. O yüzden sucuk tadını falan daha iyi aldım. Öyle, şimdi de yatacağım. Allah orucunuzu kabul etsin.

Sizin de kabul etsin hocam.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ağırlıklı haşlanmış yumurta, tahin, tost yedim. Tostu sucuklu yerseniz mideyi yakabilir susatabilir. O yüzden kaşarlı yemek daha hafif oluyor. Tahin'de çok severim ve iftara kadar tutabilen yiyeceklerden o da hafif susatıyor. Son 3-5 yıldır sahurda bol su içme huyunu bıraktım bir faydasını görmüyordum. 2 bardak içip bırakıyorum yeterli oluyor

Yulafli yogurt ya da haslanmis yumurta - peynir - zeytin - domates ve yogurt. Yogurt muhakkak yerim. Bazen eristeyle yogurt yerim duruma gore sadece corbayla gecirdigim de olabiliyor.

Haftanın 5 günü spor salonuna gidiyorum. İftardan 2 saat sonra gittiğim için günlük protein alımıma uymaya çalışıyorum. Sahurda 1 haşlanmış yumurta, 4 haşlanmış yumurtanın beyazı, 1 kase yulaf (su ile ıslatıp yiyorum), 1 yeşil elma, 1 kase roka (limon sıkarak), 1 kase dilimlenmiş domates ve salatalık (zeytinyağı, tuz, isot dökülmüş ve limon sıkılmış veya nar eşkisi dökülmüş), 5-6 tane zeytin. Normalde yaptığım sabah kahvaltısını sahura kaydırdım.

Son düzenleme:
Yemekhanede ne çıkarsa :D
images (1).webp

Omlet azzıcık daha büyük onun dışında birebir tablo :D