Midenizi yakacak yemekler ve susatacak yemekler (kaşar, sucuk gibi) yenmemeli.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sahurda ne yiyip içiyorsunuz ve su ne kadar içiyorsunuz? Yemek olarak neler yenmemeli? :D Garip bir konu oldu ama.

Midenizi yakacak yemekler ve susatacak yemekler (kaşar, sucuk gibi) yenmemeli.

Ya vallahi zerre umurumda değil Ramazan. 11 ayda bir dünyada 1 kere geliyor. Planım şu: lahmacun + cacık + kola/ayran, sonra akşama kadar uyuyup son kalan 1-2 saatte de arkadaşlarla Valorant girerek geçireceğim bugünü.

Son düzenleyen: Moderatör:
Tanıdık geldi gün içerisinde en az 3L su tüketen birisi olarak bir tık zorlayabiliyor sahurda su içmezsem.

Bursa çok değişik. Sabahları öğlenleri sıcak yanıyoruz ondan sonra sahura kadar yağmur yağıyor. Bilerek hava sanki böyle sabah susuyoz akşam dışarı çıkamiyoruz.

Bursa çok değişik. Sabahları öğlenleri sıcak yanıyoruz ondan sonra sahura kadar yağmur yağıyor. Bilerek hava sanki böyle sabah susuyoz akşam dışarı çıkamiyoruz.
Adana özet. :D
Ben de aynı. Bilgisayar başında 5 tane 1 litre su bulundururum normalde. Bazen o bile yetmiyor.
Aynen hocam aynen damacana aldım, bilgisayarımın yanında tutuyorum. (Kasa falan yukarıda rahatım). Elimden geldiğince içerim işte 2 damacana 1 ayda bitiyor. (Ailedekiler de kullanıyor da az içiyor onlar).