Detaylar
Kim cevapladı?Ben patates çok seviyordum.Merhaba, yumurta haşlanmışta olsa omlette olsa yemem çünkü tadını hiç sevmiyorum. Bana sahurda çok susatmayacak neler önerebilirsiniz?
Once hasliyorum akşamdan sonra sahurda haşladığım patatesleri yatay sekilde kesiyorum sonra tavada kızartıyorum hem tok tutuyor hem susatmiyor.
Birde haşlanmış patates de fazla yaparsan yersin tekrar.
Mide sorunlari varsa benim gibi tahin pekmez önermiyorum çok kotu yakıyor mideyi birde beni susatiyor ama denenebilir ilk günler.Kaşarlı tost olabilir. Mevsimi değil ama varsa salatalık tüketebilirsiniz. Su ihtiyacınızı bir nebze azaltır.
Onun dışında tahin-pekmez, ceviz vs. yenebilir. Hem enerji verir hem tok tutar.
Veira
Başarılı
Bende de tam tersi etki yapıyor. Beslenme işi kişisel biraz. Herkes kendi önerilerini verecek ama konu sahibine hangisi uyarsa.Mide sorunlari varsa benim gibi tahin pekmez önermiyorum çok kotu yakıyor mideyi birde beni susatiyor ama denenebilir ilk günler.
Şehsuvar Kementoğlu
Başarılı
Tavsiyem az şekerli bol proteinli ye. Hafif enerji uzun tokluk. Meyve ve et süt ürünleri gibi.
SpeedBeast34
Üstün
Merhaba, yumurta haşlanmış da olsa omlet de olsa yemem çünkü tadını hiç sevmiyorum. Bana sahurda çok susatmayacak neler önerebilirsiniz?
Yoğurt + 3–4 kaşık yulaf + 1 muz.
Alternatif: Az tuzlu peynir + tam buğday ekmeği + salatalık.
Tuzlu, kızartma ve şarküteriden uzak dur.
Neden olduğunu bilirsin susamanın önüne geçmen lazım.
Yoğurt + 3–4 kaşık yulaf + 1 muz.
Alternatif: Az tuzlu peynir + tam buğday ekmeği + salatalık.
Tuzlu, kızartma ve şarküteriden uzak dur.
Neden olduğunu bilirsin susamanın önüne geçmen lazım.
Yoğurt tarifinin üstüne tarçın eklenebilir hem daha tok tutar hem lezzet katar muz yoksa bal ekliyorum ben tavsiye ederim.