jackarmis 44

Başarılı
Detaylı inceleme yapıp süslü cümleler yazmayacağım, çok uzun yıllardır lüks oyuncu koltukları kullandım. Meğer aynı fiyata hatta daha ucuzuna çok daha iyisi varmış. Oyuncu koltuğu arıyorsanız ve bütçeniz bu aralıktaysa kaçırmayın derim. Yorumlarım büyük boy 12.999 TL olan içindir. Diğerinden memnun olmayanlar var fakat büyük boyundan memnun olmayan kişi görmedim araştırdığım kadarıyla. Dünyanın en iyi koltuğu olsa bile boy-kilosundan dolayı memnun olmayanlar illa ki çıkacaktır fakat kör atış için alacağınız en iyi koltuk.

Not: Akıllanmadığım için hala oyuncu koltuğu alacaktım, annemi IKEA'ya gönderip Matchspel veya Gruppsel almasını istemiştim. 'Markus diye bir şey denedim, bana biraz güveniyorsan bunu al' demesi üzerine aldım. İyi ki dinlemişim. Konu açma sebebim de belki koltuk araştırmasında olan kişilere faydası olur diye.

Ekran görüntüsü 2026-09-20 185624.webp

Markus, benim de severek kullandığım ekipmanlardan biri. Ben de birkaç farklı markaya ait koltuk denedikten sonra düz Markus satın aldım ve severek kullanıyorum.

IKEA da Atlasjet'in yaptığı muzip reklam kampanyalarına benzer bir kampanya sloganı yapsa yeridir. Ben paylaşmayayım, merak eden baksın. :devilish:

Tam da BİM'e yeni gelen XDrive'ın oyuncu koltuğunu alıp almama konusunda kararsızken denk geldim konuya ama montajıyla ilgili bir sıkıntı yaşadınız mı hocam hiç?