Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 15 Aralık 2023
PWM, ARGB, RGB tercihiniz var mı? Egzoz fan olarak mı kullanacaksınız? Bütçeniz var mı?
F/P olarak ID-Cooling önerebilirim.
Sadece kasanın üstüne takacağım için 3'lü fan seti almak yerine tekli olarak iki tane almak istiyorum F/P fan markası önerebilir misiniz?
Uyuyan Sincap 41
Üstün
Sadece kasanın üstüne takacağım için 3'lü fan seti almak yerine tekli olarak iki tane almak istiyorum F/P fan markası önerebilir misiniz?
73 CFM, 2100RPM. Muazzam bir egzoz fanı olur.
Jarex
Uzman
PWM, ARGB, RGB tercihiniz var mı? Egzoz fan olarak mı kullanacaksınız? Bütçeniz var mı?
Hocam ARGB olursa daha iyi olur çünkü kasamın diğer fanları ARGB.
ID-Cooling'in herhangi bir fanı olur mu hocam çünkü şu fanda dikkatimi çekti ikisi arasından hangisi daha iyi bütçem 400-450 arası.
https://www.gaming.gen.tr/urun/570702/thermalright-tl-m12-s-argb-120mm-siyah-kasa-fani/
73 CFM, 2100RPM. Muazzam bir egzoz fanı olur.
Hocam fiyat olarak bir tık aşıyor 400-450 bandı olursa çok daha iyi olur.
Fan gayet iyi bir fan ancak buna eş değer ID-Cooling fan bi tık daha pahalı.Hocam ARGB olursa daha iyi olur çünkü kasamın diğer fanları ARGB.
ID-Cooling'in herhangi bir fanı olur mu hocam çünkü şu fanda dikkatimi çekti ikisi arasından hangisi daha iyi bütçem 400-450 arası.
https://www.gaming.gen.tr/urun/570702/thermalright-tl-m12-s-argb-120mm-siyah-kasa-fani/
ID Cooling 68.2 CFM, Thermalright ise 59 CFM bir hava akışı sunuyor. İkisi de 1500 RPM.
Bütçenize göre karar verebilirsiniz.
Jarex
Uzman
Fan gayet iyi bir fan ancak buna eş değer ID-Cooling fan bir tık daha pahalı.
ID-Cooling 68.2 CFM, Thermalright ise 59 CFM bir hava akışı sunuyor. İkisi de 1500 RPM.
Bütçenize göre karar verebilirsiniz.
Hocam Hepsiburada'dan %50 indirim kuponuyla birlikte dediğiniz fanı 400 liraya şu anda alıyorum umarım pişman etmez çok sağ olun tavsiyeniz için.
Çok sevindim ben de kasamda 2 adet ID-Cooling fan kullanıyorum egzoz olarak 2 yıldır. Güle güle kullanın.
Yeni konular
-
-
Bankkart Lira ile Steam'den harcama yapılabilir mi?
- Th3RealKayseriLee
-
-
-
-
Belçika Savunma Bakanı paylaştığı fotoğrafı gelen uyarı üzerine kaldırdı
- Hermione Jean Granger
-
ABD Başkanı Donald Trump: "Türkiye'deki yollar harika!"
- seeraddar
-