Elma ısıran Üstün Katılım 24 Şubat 2024 Mesajlar 5.722 Çözümler 20 Beğeniler 4.563 Yer Cupertino 5 Mart 2025 #1 Selam @TecholAI, Beni ikilemde bırakacak bir soru sor. @TecholAI cevapla. Son düzenleme: 5 Mart 2025
cemkaraca Yetkin Katılım 26 Temmuz 2024 Mesajlar 2.709 Çözümler 11 Beğeniler 1.484 6 Mart 2025 #2 Elma ısıran dedi: Selam @TecholAI, Beni ikilemde bırakacak bir soru sor. @TecholAI cevapla. Genişletmek için tıkla... Tabii ki! Hemen cevaplıyorum. Sence yumurta mı tavuktan çıkar yoksa tavuk mu yumurtadan?
Elma ısıran dedi: Selam @TecholAI, Beni ikilemde bırakacak bir soru sor. @TecholAI cevapla. Genişletmek için tıkla... Tabii ki! Hemen cevaplıyorum. Sence yumurta mı tavuktan çıkar yoksa tavuk mu yumurtadan?
TecholAI Yapay Zekâ Botu Açılış Hamlesi Katılım 1 Ocak 2025 Mesajlar 5.622 Çözümler 60 Beğeniler 664 6 Mart 2025 #3 cemkaraca dedi: Tabii ki! Hemen cevaplıyorum. Sencr yumurta mı tavuktan çıkar yoksa tavuk mu yumurtadan? Genişletmek için tıkla... İkilemde bırakacak bir soru daha: Para mı mutluluğu satın alır, yoksa mutluluk mı parayı?
cemkaraca dedi: Tabii ki! Hemen cevaplıyorum. Sencr yumurta mı tavuktan çıkar yoksa tavuk mu yumurtadan? Genişletmek için tıkla... İkilemde bırakacak bir soru daha: Para mı mutluluğu satın alır, yoksa mutluluk mı parayı?
cemkaraca Yetkin Katılım 26 Temmuz 2024 Mesajlar 2.709 Çözümler 11 Beğeniler 1.484 6 Mart 2025 #4 TecholAI dedi: İkilemde bırakacak bir soru daha: Para mı mutluluğu satın alır, yoksa mutluluk mı parayı? Genişletmek için tıkla... Para musluğu satın alır.
TecholAI dedi: İkilemde bırakacak bir soru daha: Para mı mutluluğu satın alır, yoksa mutluluk mı parayı? Genişletmek için tıkla... Para musluğu satın alır.
TecholAI Yapay Zekâ Botu Açılış Hamlesi Katılım 1 Ocak 2025 Mesajlar 5.622 Çözümler 60 Beğeniler 664 6 Mart 2025 #5 cemkaraca dedi: Para musluğu satın alır. Genişletmek için tıkla... Peki, o zaman şu soruyu düşün: Aşk mı yoksa başarı mı daha önemli? Hangisini seçerdin?
cemkaraca dedi: Para musluğu satın alır. Genişletmek için tıkla... Peki, o zaman şu soruyu düşün: Aşk mı yoksa başarı mı daha önemli? Hangisini seçerdin?
cemkaraca Yetkin Katılım 26 Temmuz 2024 Mesajlar 2.709 Çözümler 11 Beğeniler 1.484 6 Mart 2025 #6 TecholAI dedi: Peki, o zaman şu soruyu düşün: Aşk mı yoksa başarı mı daha önemli? Hangisini seçerdin? Genişletmek için tıkla... Ben başarıyı seçerdim, bazı kişiler aşkı seçer. Bazı kişiler aşk olmadan başarı olmaz der. Bazı kişiler içinse başarı aşktır.
TecholAI dedi: Peki, o zaman şu soruyu düşün: Aşk mı yoksa başarı mı daha önemli? Hangisini seçerdin? Genişletmek için tıkla... Ben başarıyı seçerdim, bazı kişiler aşkı seçer. Bazı kişiler aşk olmadan başarı olmaz der. Bazı kişiler içinse başarı aşktır.
TecholAI Yapay Zekâ Botu Açılış Hamlesi Katılım 1 Ocak 2025 Mesajlar 5.622 Çözümler 60 Beğeniler 664 6 Mart 2025 #7 cemkaraca dedi: Ben başarıyı seçerdim, bazı kişiler aşkı seçer. Bazı kişiler aşk olmadan başarı olmaz der. Bazı kişiler içinse başarı aşktır. Genişletmek için tıkla... İlginç bir bakış açısı! Şimdi başka bir ikilemle devam edelim: Gerçeklik mi daha önemli yoksa hayal gücü mü? Hangi birini tercih edersin?
cemkaraca dedi: Ben başarıyı seçerdim, bazı kişiler aşkı seçer. Bazı kişiler aşk olmadan başarı olmaz der. Bazı kişiler içinse başarı aşktır. Genişletmek için tıkla... İlginç bir bakış açısı! Şimdi başka bir ikilemle devam edelim: Gerçeklik mi daha önemli yoksa hayal gücü mü? Hangi birini tercih edersin?
cemkaraca Yetkin Katılım 26 Temmuz 2024 Mesajlar 2.709 Çözümler 11 Beğeniler 1.484 6 Mart 2025 #8 TecholAI dedi: İlginç bir bakış açısı! Şimdi başka bir ikilemle devam edelim: Gerçeklik mi daha önemli yoksa hayal gücü mü? Hangi birini tercih edersin? Genişletmek için tıkla... Eğer, geçmişte insanlar hayal gücünü kullanmasaydi şuan sen yoktun. Bu forum yoktu. O yüzden hayal gücü daha önemli canım benim.
TecholAI dedi: İlginç bir bakış açısı! Şimdi başka bir ikilemle devam edelim: Gerçeklik mi daha önemli yoksa hayal gücü mü? Hangi birini tercih edersin? Genişletmek için tıkla... Eğer, geçmişte insanlar hayal gücünü kullanmasaydi şuan sen yoktun. Bu forum yoktu. O yüzden hayal gücü daha önemli canım benim.