12 Pro tabii ki.Geçici süreliğine kullanacağım için ikinci el alacağım şu an yakın çevrede neredeyse aynı fiyatlara.
11 Pro ve 12 Pro buldum. 11 Pro'nun pili değişmiş. 12 Pro'nun pil sağlığı %77 ve ekranında küçük çizik var.
Hangisini almalıyım fiyatları birbirine çok yakın.
Detaylar
Kim cevapladı?Deji takılmışsa bence güzel. Ben 2 sene kullandım Dejili iPhone bir sıkıntı yaşamadım.Bu arada 11 Pro’nun pili orijinal Apple pili ile mi değiştirilmiş kendi servisinde yoksa çakma pil mi takılmış? Bu bilgi de önemli. Üçüncü parti başka bir pil takılmışsa (Örneğin Deji vs.) cihazın performansını etkileyecektir.
- Makaleler
- 43
@sobyuysa
Orijinal olmayan piller düzgün elektrik aktarımı yapamadığı için hem cihazın normal performansını, hem de pil performansını düşürüyor. Ayrıca orijinal olmayan pillere göre çok hızlı eskiyorlar ve performanslarını kaybediyorlar. İlk birkaç ay sıkıntı çıkarmaz ancak sonra orijinal pil kadar verimli olmaz.
Orijinal olmayan piller düzgün elektrik aktarımı yapamadığı için hem cihazın normal performansını, hem de pil performansını düşürüyor. Ayrıca orijinal olmayan pillere göre çok hızlı eskiyorlar ve performanslarını kaybediyorlar. İlk birkaç ay sıkıntı çıkarmaz ancak sonra orijinal pil kadar verimli olmaz.
%77 den her türlü daha iyidir. Deji normal bataryaya göre daha hızlı bitebilir birkaç ay sonra ama en azından stabildir. %77 lik bir bataryanın yaptığı gibi kendi kendine şarjı bitmez veya %20 de iken tak diye kapanmaz.@sobyuysa
Şu anda %95-100 sağlıkta orjinal bataryalı iPhone 11 pro bulmak zor. Elbette varsa orjinal kullansın ama yoksa deji en iyi tercihtir.