eleven1

Çalışkan
Merhaba,

Yaşadığım yerde herhangi bir internet kafe yok ve bilgisayarımın virüs kaptığını düşünüyorum. Bu yüzden temiz kurulum yapmak istiyorum, fakat elimde format USB’si hazırlayabileceğim ikinci bir bilgisayar yok. Kendi bilgisayarım sürekli mavi ekran benzeri hatalar verip duruyor, 10 dakikada bir ve USB hazırlayamıyorum haliyle. Ne yapabilirim?

İnternette yazdığına göre Android telefonlar rootlayıp bunu yapabiliyormuş, ama iPhone kullanıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Şu anda kullandığınız bilgisayarda neden hazırlamıyorsunuz? Birinci bilgisayarda sizi durduran şey neydi?

Hatayı paylaşabilir misiniz?

Son düzenleme:
Merhaba,

Yaşadığım yerde herhangi bir internet kafe yok ve bilgisayarımın virüs kaptığını düşünüyorum. Bu yüzden temiz kurulum yapmak istiyorum, fakat elimde format USB’si hazırlayabileceğim ikinci bir bilgisayar yok. Kendi bilgisayarım sürekli mavi ekran benzeri hatalar verip duruyor, 10 dakikada bir ve USB hazırlayamıyorum haliyle. Ne yapabilirim?

İnternette yazdığına göre Android telefonlar rootlayıp bunu yapabiliyormuş, ama iPhone kullanıyorum.
Komşudan bilgisayar isteyin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Şu anda kullandığınız bilgisayarda neden hazırlamıyorsunuz? Birinci bilgisayarda sizi durduran şey neydi?

Hatayı paylaşabilir misiniz?
Bilgisayarımın ramlerinde bir problem olduğunu düşünüyorum. 10 dakikada bir ramleri tak çıkar yapmadığım sürece bilgisayar donup kalıyor herhangi bir yere tıklayamıyorum. Güç tuşuna basılı tutarak kapattıktan sonra tekrar başlatmaya çalıştığımda siyah ekranda kalıyor. 1 kere mavi ekran verdi o zaman da hata kodunu kaydetmemiştim. Genel olarak simsiyah bir ekran. Ramleri tak çıkar yapmam gerekiyor sürekli.

Merhaba,

Yaşadığım yerde herhangi bir internet kafe yok ve bilgisayarımın virüs kaptığını düşünüyorum. Bu yüzden temiz kurulum yapmak istiyorum, fakat elimde format USB'si hazırlayabileceğim ikinci bir bilgisayar yok. Kendi bilgisayarım sürekli mavi ekran benzeri hatalar verip duruyor, 10 dakikada bir ve USB hazırlayamıyorum haliyle. Ne yapabilirim?

İnternette yazdığına göre Android telefonlar rootlayıp bunu yapabiliyormuş ama iPhone kullanıyorum.

İşine yarayabilir: