OnePC

Uzman
Merhabalar. Konuyu biliyorum fakat 345'ten soruları çözmeden önce soru tarzlarını görüp pekiştirmek istiyorum. Eyüp B. önerir misiniz? İkinci Dereceden Denklem ile ilgili videoların hepsini mi izleyeyim yoksa sadece soru çözüm yaptığı videosu var mı?

Merhabalar. Konuyu biliyorum fakat 345'ten soruları çözmeden önce soru tarzlarını görüp pekiştirmek istiyorum. Eyüp B. önerir misiniz? İkinci Dereceden Denklem ile ilgili videoların hepsini mi izleyeyim yoksa sadece soru çözüm yaptığı videosu var mı?
Hocalara geldik kanalına göz at istersen playlist olmalı benim zamanımda vardı yani. Farklı sorular çözüyordu bana katkısı vardı sıralamama etkisi çok oldu o kanalın.

Konu hakkında ki seviyenizi tam olarak bilmiyorum ama Eyüp B.nin konu anlatımları gelişim ve başlangıç için güzel, birebir ÖSYM ve beceri temelli sorular artık üst seviye yorum katmak için buna göre bakabilirsin.

Konu hakkında ki seviyenizi tam olarak bilmiyorum ama Eyüp B.nin konu anlatımları gelişim ve başlangıç için güzel, birebir ÖSYM ve beceri temelli sorular artık üst seviye yorum katmak için buna göre bakabilirsin.
Konu anlatımına ihtiyacım yok biliyorum zaten. Bunuda belirttim. O zaman soru çözüm için direkt o dediğiniz videoları mı izleyeyim? ÖSYM ve Beceri Temelli soruları? Az önce bakımda konu başlıklarının videolarıda var. Onlar konu anlatımı sanırsam.

Konu anlatımına ihtiyacım yok biliyorum zaten. Bunu da belirttim. O zaman soru çözüm için direkt o dediğiniz videoları mı izleyeyim? ÖSYM ve beceri temelli soruları? Az önce bakımda konu başlıklarının videoları da var. Onlar konu anlatımı sanırsam.

Konu başlığı olanlarda konu anlatımı ve konuyu pekiştirmek için sorular mevcut, gerek yok diyorsanız sıralı bir şekilde ilk birebir ÖSYM ondan sonra beceri temelli sorular olması lazım bu şekilde direkt başlayabilirsiniz.