Detaylar
Kim cevapladı?seeraddar
Yetkin
Fizik kuralları ne alaka? Abartıdan bahsediyor. Gerçek dışı yani. Ayrıca bilgisayardan da bahsedilmemiş, parçayla tamamen alakasız olanı seçmişsin.Eki Görüntüle 251950
Eki Görüntüle 251952
Bir tarih bir paragraf sorum var. Bakabilir misiniz? Kendi cevabımın doğru olduğunu düşünüyorum ama yanlışmış.
Son düzenleyen: Moderatör:
shiedae3
Başarılı
@Winner, kut anlayışı Tanrı'nın yöneticiyi seçtiğini ve özel birisi olduğunu empoze ediyordu. Yani isyan çıkarmak veya merkeziyete karşı gelmek bir nevi Tanrı'ya karşı gelmek olarak kabul edildiği için kimse kolay kolay başkaldırma veya bölünme gibi eylemlere yönelmiyordu.
Ben olsam A ile C arasında kalır, sonrasında C giriş cümlesi olduğundan dolayı A'yı işaretlerdim.
Eğer metnin daha yukarısında olsaydı boşluk cevap C olabilirdi.
Fizik kuralları ne alaka? Abartıdan bahsediyor. Gerçek dışı yani. Ayrıca bilgisayardan da bahsedilmemiş, parçayla tamamen alakasız olanı seçmişsin.
Ben olsam A ile C arasında kalır, sonrasında C giriş cümlesi olduğundan dolayı A'yı işaretlerdim.
Eğer metnin daha yukarısında olsaydı boşluk cevap C olabilirdi.
Son düzenleyen: Moderatör:
Veira
Başarılı
1. soru bilgi sorusu bilmiyorum fakat 2. soruda B şıkkı tamamen alakasız bir şık. Bu soruda kalınsa kalınsa A ile D arasında kalınırdı ki D'de pek mantıklı değil. Boşluktan sonra "Bu aşırı abartılar" denmiş. Yani ondan önce örnekleme yapılmış. O da sadece A şıkkında.
Winner
Üstün
Abartılı sahne işte.Fizik kuralları ne alaka? Abartıdan bahsediyor. Gerçek dışı yani. Ayrıca bilgisayardan da bahsedilmemiş, parçayla tamamen alakasız olanı seçmişsin.
Fizik kuralına uymaması farklı abartı farklı. A'da direkt tek başına zibilyon tane düşman falan diyor. Abartı yani.
Yeni konular
-
-
S Serisi tabletlerin pil performansı S Serisi telefonlara benziyor mu?
- Mr. Soprano
-
Rehber Gaming laptoplarda 165 Hz ve 240 Hz arasında kayda değer fark var mı?
- mortem.dll bulunamadı
-
-
-
-
-