1800-1900 civarında Super-Performance GD'ler de var bu arada. Konu sahibi düşünürse ilanları bırakırım alta, ilan aktifliğini kontrol etmek lazım bir de. Aşağı yukarı 1 aylık ilanlar.
RM750x'i 1500 TL'den alınabildiği görülünce.
Benimki biraz ekstrem bir durum, şansa denk geldi diyebilirim. 1-2 hafta boyunca PSU ilanlarını taradım öyle son gün P750GM alacakken karşılaştım.

Hepinize tesekkurler dostlar. 1700 civarina duserse satici almayi dusunuyorum.
1800-1900 civarında Super-Performance GD'ler de var bu arada. Konu sahibi düşünürse ilanları bırakırım alta, ilan aktifliğini kontrol etmek lazım bir de. Aşağı yukarı 1 aylık ilanlar.

Benimki biraz ekstrem bir durum, şansa denk geldi diyebilirim. 1-2 hafta boyunca PSU ilanlarını taradım öyle son gün P750GM alacakken karşılaştım.
Ilanlari atarsaiz guzel olur hocam.

Tesekkurler, 120 TL param guvende bedeli cikiyor yaklasik. O miktarla beraber uyguna gelen olursa degerlendiririm.

750W yeter mi emin olamadim ya oneriniz var mi ?
Internette herkes farkli bir deger onermis. 700W yeter diyende var 900W alin diyenlerde. Anladigim kadariyla bu kartin spikelari (guc sicramalari) fazlaymis. En az kac W PSU alinmali. Dusundugum parcalar sunlar:
Ryzen 5 7500F.
Colorful Battle-AX B650M-D Pro V14 DDR5 7600 MHz mATX am5.
1 adet M.2 1 adet SATA SSD.
16 GB DDR5 RAM.
3-4 adet 120'lik fanli kasa.

Son düzenleme:
750W High Power Element BR ile hem XFX Merc 6900 XT kullandım, hem de Asrock Phantom Gaming 6800 XT. Bir şey olacağını sanmıyorum, yeterli olur.