mete01 Üstün Katılım 13 Ocak 2024 Mesajlar 2.130 Çözümler 7 Beğeniler 1.335 25 Haziran 2025 #11 Velar dedi: İkinci el anladım da neden sıfır almayalım hocam Genişletmek için tıkla... Hocam JBL hiç F/P değil. Kalitesi de berbat. Çok daha iyi modeller var.
Velar dedi: İkinci el anladım da neden sıfır almayalım hocam Genişletmek için tıkla... Hocam JBL hiç F/P değil. Kalitesi de berbat. Çok daha iyi modeller var.
michaelscofield Bilgin Topluluk Kahramanı Açılış Hamlesi Katılım 16 Eylül 2024 Mesajlar 12.048 Makaleler 13 Çözümler 68 Beğeniler 18.342 Yer İstanbul 25 Haziran 2025 #12 Velar dedi: İkinci el anladım da neden sıfır almayalım hocam Genişletmek için tıkla... 1 tane fiyatını hak eden kulaklığı yok.
Velar dedi: İkinci el anladım da neden sıfır almayalım hocam Genişletmek için tıkla... 1 tane fiyatını hak eden kulaklığı yok.
KS KS Velar Yetkin Katılım 31 Ocak 2024 Mesajlar 342 Çözümler 3 Beğeniler 274 25 Haziran 2025 #13 michaelscofield dedi: 1 tane fiyatını hak eden kulaklığı yok. Genişletmek için tıkla... mete01 dedi: Hocam JBL hiç F/P değil. Kalitesi de berbat. Çok daha iyi modeller var. Genişletmek için tıkla... Aklımda bulunsun hocam eyvallah.
michaelscofield dedi: 1 tane fiyatını hak eden kulaklığı yok. Genişletmek için tıkla... mete01 dedi: Hocam JBL hiç F/P değil. Kalitesi de berbat. Çok daha iyi modeller var. Genişletmek için tıkla... Aklımda bulunsun hocam eyvallah.