mete01 69 Üstün Katılım 13 Ocak 2024 Mesajlar 2.203 Çözümler 7 Beğeniler 1.388 25 Haziran 2025 #11 Velar dedi: İkinci el anladım da neden sıfır almayalım hocam Genişletmek için tıkla... Hocam JBL hiç F/P değil. Kalitesi de berbat. Çok daha iyi modeller var.
Velar dedi: İkinci el anladım da neden sıfır almayalım hocam Genişletmek için tıkla... Hocam JBL hiç F/P değil. Kalitesi de berbat. Çok daha iyi modeller var.
michaelscofield Bilgin Topluluk Kahramanı Açılış Hamlesi Katılım 16 Eylül 2024 Mesajlar 12.397 Makaleler 14 Çözümler 70 Beğeniler 18.911 Yer İstanbul 25 Haziran 2025 #12 Velar dedi: İkinci el anladım da neden sıfır almayalım hocam Genişletmek için tıkla... 1 tane fiyatını hak eden kulaklığı yok.
Velar dedi: İkinci el anladım da neden sıfır almayalım hocam Genişletmek için tıkla... 1 tane fiyatını hak eden kulaklığı yok.
KS KS Velar Yetkin Katılım 31 Ocak 2024 Mesajlar 355 Çözümler 3 Beğeniler 280 25 Haziran 2025 #13 michaelscofield dedi: 1 tane fiyatını hak eden kulaklığı yok. Genişletmek için tıkla... mete01 dedi: Hocam JBL hiç F/P değil. Kalitesi de berbat. Çok daha iyi modeller var. Genişletmek için tıkla... Aklımda bulunsun hocam eyvallah.
michaelscofield dedi: 1 tane fiyatını hak eden kulaklığı yok. Genişletmek için tıkla... mete01 dedi: Hocam JBL hiç F/P değil. Kalitesi de berbat. Çok daha iyi modeller var. Genişletmek için tıkla... Aklımda bulunsun hocam eyvallah.