Telefonu ikinci el aldım. Ekran canlı kapalıyken siyah çakma gibi durmuyor. Ancak 120Hz modunda 60Hz gibi bile değil 45Hz gibi geldi gözüme. Neden olabilir?
Ekran değil de yazılımsal olabilir mi?Telefonu ikinci el aldım. Ekran canlı kapalıyken siyah çakma gibi durmuyor. Ancak 120Hz modunda 60Hz gibi bile değil 45Hz gibi geldi gözüme. Neden olabilir?
Atacağım 1 saat içinde şu an yanımda değil.
Hocam baktım fake ROM falan yok sonu XM ile bitiyor, ondan olur mu bilemiyorum, sadece bilgi vermek için söylüyorum. HyperOS kurulu bir de.
Telefonun ROM'u sorunlu gibi.Telefonu ikinci el aldım. Ekran canlı kapalıyken siyah çakma gibi durmuyor. Ancak 120Hz modunda 60Hz gibi bile değil 45Hz gibi geldi gözüme. Neden olabilir?
Geliştirici ayarlarından Power monitör ve yenileme hızını göster seçeneğini aç. Ve video gönder.
Hocam Pil ve Performans uygulaması yok telefonda. Brawl Stars 60fps çalışıyor. Sanki ana menüye göre daha akıcı. 120fps deneyimleyemedim oyunda.İlginç. Telefon 120 Hz modunda ve 120 FPS verdiği gözüküyor. Ancak görüntü hiç 120 gibi durmuyor. Yapabileceğimiz bir şey var. Brawl Stars veya standoff 2 gibi her telefonda 120 FPS ayarına erişebildiğiniz bir oyun indirin. Sonra sırasıyla 60 ve 120 olarak test edin. Eğer oyunda akıcı ama sistemde değil ise sorun yazılımsaldır. Ayrıca pil ve performans uygulamasının verilerini temizleyin.