Makaleler
1
Yer
SUBARU Corporaiton
Önceki konuda kardeşimin sistemine yükseltme yapacağımı söyledim ve MSI A320M PRO-E anakartı atmıştım. Satıcı ile konuştum, fiyatta anlaştık. Anakartı alırken test edilmesi, bakılması gereken herhangi bir şey var mı? Satıcıdan çalıştığına dair video istedim. Biraz meşgul olduğunu ama atacağını söyledi.

Önceki konu;

Önceki konuda kardeşimin sistemine yükseltme yapacağımı söyledim ve MSI A320M Pro-E anakartı atmıştım. Satıcı ile konuştum, fiyatta anlaştık. Anakartı alırken test edilmesi, bakılması gereken herhangi bir şey var mı? Satıcıdan çalıştığına dair video istedim. Biraz meşgul olduğunu ama atacağını söyledi.

Önceki konu;

Tüm RAM slotlarını, Ethernet girişini ve USB'leri yani mümkün olan tüm portları deneyin. Bunun dışında PCB üzerinde çizik var mı diye de bakın.

Son düzenleme:
RAM portlarına bak, SATA portlarına bak arka USB bağlantıları ve ön port bağlantılarını kontrol et yeter.

Önceki konuda kardeşimin sistemine yükseltme yapacağımı söyledim ve MSI A320M Pro-E anakartı atmıştım. Satıcı ile konuştum, fiyatta anlaştık. Anakartı alırken test edilmesi, bakılması gereken herhangi bir şey var mı? Satıcıdan çalıştığına dair video istedim. Biraz meşgul olduğunu ama atacağını söyledi.

Önceki konu;

Anakartı OCCT ile stres testine sokun, test esnasında herhangi bir sorun çıkarmaz ise anakarta problem yoktur. Onun haricinde arka çıkışları deneyerek kontrol edin.

Bakman gereken en önemli yer anakart üstünde işlemciyi takacağın yerde pin var ise onları kontrol etmen bir tane bile yamuk görürsen alma kırık pin varsa da RAM slotlarindan biri yanıyor.

Normal biosta da desteklemesi gerek. Beta bios kararsız olabiliyor.
MSİ'ın sitesinde bu şekilde.
1756053980986.webp