Yani ikisini de hor kullanıyorlar.

Hordan kastin yukse hizlara cikip surmekse evet ama buna direkt hor kullanmak diyemeyiz. Yanlamak, isiklarda gazi kokleyerek kalkmak vs. daha buyuk problem. Hele bir de 2.0 motorlu bir Audi bakiyorsaniz 200 civari hizlara cikmak arabayi omur anlaminda pek etkilemez. Gerekli ekspertiz yapilir ve sorun bulunmazsa problem yoktur. Burada onemli olan arac tercih ederken mumkunse ilk haline sadik kalan kullanicilardan araba almak. Yani sacma sapan cam filmi taktiran, orasina burasina modifiye yaptiran, yay kestiren vs. varsa direkt uzak durun. Ic mekan temizligi, lastik secimi, ilan aciklamasinin detayi da onemli kriterler. Bir Audi veya BMW alacaksiniz, bu konularda almak istediginiz araba temiz cikti o zaman yonelebilirsiniz elbette.

Bir tane 70.000’de 1.8 TFSI 2011 üstü açık Audi'm olmuştu, burnumdan geldi ki çok temizini almıştım. Sonra gidip Mazda aldım, para biriktirmeye başladım. İlk araba olacağını tahmin ediyorum, ben almazdım.

Son düzenleyen: Moderatör:
BMW gibi hor kullanılmış mıdır ikinci elleri?

BMW'ciler her BMW'ye M, Audi'ciler de Quadro muamelesi yapar memleketimde.
Onun için fark olacagını zannetmem. 😁

BMW gibi hor kullanılmış mıdır ikinci elleri?

Bu yaz arkasdalarım sayesinde BMW servisle akraba olduk:
-2019 520d sag/sol dikiz aynalarının sadece aynaları calmıslar fiyat 40k, ozel servis arkadasım(22K 1 orijinal, 1 yan sanayi)
-2017 520d arka diskler degişti, titresimden ve sırpta motor ikaz yanmıs (partikul seviye 60 lardan 12'ye, 2X disk 18k
-2011 320i Hollanda giderken Köln yakınlarında 1. enjektor arıza 600EU cekici masraf kac verdi bilmiyorum.
2017 olan sattı, porche aldı.
Almana bakım vs gecirirsen, ocagına incir agacı diker. Bakımını zamanında ve ralli modunda kullanmayacaksın.

Son düzenleme:
Motorları ne kadar sağlam olsa da gerçekten TR şartlarında araba gibi görmüyorlar, olabildiğince uzak durulması gerek. Ama ilk sahibidir temiz bakmıştır orası ayrı, şahsen güncel bir araç değilse hiç bulaşmamak en mantıklısı.

Motorları ne kadar sağlam olsa da gerçekten TR şartlarında araba gibi görmüyorlar, olabildiğince uzak durulması gerek. Ama ilk sahibidir temiz bakmıştır orası ayrı, şahsen güncel bir araç değilse hiç bulaşmamak en mantıklısı.
BMW'ciler her BMW'ye M, Audi'ciler de Quadro muamelesi yapar memleketimde.
Onun için fark olacagını zannetmem. 😁

Bu yaz arkasdalarım sayesinde BMW servisle akraba olduk:
-2019 520d sag/sol dikiz aynalarının sadece aynaları calmıslar fiyat 40k, ozel servis arkadasım(22K 1 orijinal, 1 yan sanayi)
-2017 520d arka diskler degişti, titresimden ve sırpta motor ikaz yanmıs (partikul seviye 60 lardan 12'ye, 2X disk 18k
-2011 320i Hollanda giderken Köln yakınlarında 1. enjektor arıza 600EU cekici masraf kac verdi bilmiyorum.
2017 olan sattı, porche aldı.
Almana bakım vs gecirirsen, ocagına incir agacı diker. Bakımını zamanında ve ralli modunda kullanmayacaksın.
Teşekkür ederim arkadaşlar. Sanırım daha iyi alternatiflere yöneleceğim.