Detaylar
Kim cevapladı?Letgo, Dolap, Gardrops.Tanıdıklardan yüz yüze almanız ve sarı site haricinde, hangi siteden veya platformdan alıyorsunuz?
dewberry
Üstün
Uzun suredir teknolojik ikinci el kullanmiyorum, eskiden (15-16 sene once) DH kullaniyordum.Tanıdıklardan yüz yüze almanız ve sarı site haricinde, hangi siteden veya platformdan alıyorsunuz?
Teknolojik urunlerden ziyade akvaryum malzemelerini ikinci el aliyorum ve genellikle letgo, face marketplace ve akvaryum.com kullaniyorum.
Letgo kullanirdim zamaninda. Letgo sahibinden daha kaliteli bu arada.
xalvorath
Yetkin
Eskiden Letgo kullanıyordum ama leş gibi bir arayüz getirdikleri için kullanmıyorum, sarı site kazık ve mezarcı dolu ama yapacak pek bir şey yok. Facebook da pek güven veren bir yer değil, paso Suriyeliler yazıyor.
Sarı site neden yalan olsun ki sonuçta param güvende sistemi var.Facebook gruplarına üye olursan hem ekipman konusunda yardımcı olurlar, hem orada insanlar komple sistemlerden tut, parça parça ekipman da satıyor. Sarı site falan yalan.
Tamamen alıcıyı koruyor satıcı değil. Sahibinden ne sebeple olsun iade seçeneği sunuyor içindeki ürünü alıp iade gönderse sen dolandırılmış oluyorsun. Hiç başıma gelmedi ama sorunlu insanlar var başıma gelmişti iade değil urunu son dakikaya kadar iadede bekletip iptal eden vs.Sarı site neden yalan olsun ki sonuçta param güvende sistemi var.
Doğru ama alıcı için çok avantajlı bir sistem.Tamamen alıcıyı koruyor satıcı değil. Sahibinden ne sebeple olsun iade seçeneği sunuyor içindeki ürünü alıp iade gönderse sen dolandırılmış oluyorsun. Hiç başıma gelmedi ama sorunlu insanlar var başıma gelmişti iade değil urunu son dakikaya kadar iadede bekletip iptal eden vs.
Yeni konular
-
-
-
-
-
Scott Pilgrim vs. the World: The Game: Complete Edition - Türkçe Yama
- RewAdIs Çeviri