Detaylar
Kim cevapladı?balerion
Uzman
ama daha uygun
Geraltın kılıcı
Üstün
Kule tipi 2. el belki alınır ama sıvı soğutma asla.CPU sogutucu almayi düşünüyorum su anlik aklımda Thermalright Phantom spirit var fakat 2. elden sıvı sogutma almak da mantikli geldi
2.elden sogutma almak sizce mantıklı mı?
- Makaleler
- 17
Fiyatına bağlı, ancak zaten kule tipi soğutucular çok da pahalı bileşenler değiller. Sıfır almak daha mantıklı eğer gerçekten ucuza 2. el bulmadıysan.
balerion
Uzman
hocam sivi soğutma dusunmustum benFiyatına bağlı, ancak zaten kule tipi soğutucular çok da pahalı bileşenler değiller. Sıfır almak daha mantıklı eğer gerçekten ucuza 2. el bulmadıysan.
CRT_User
Yetkin
Güvenilir birinden alıyorsan neden olmasın? Bugün bende eski bir sistem için 2005 yılından kalma güzel bir soğutucu almıştım meğerse soğutucu kuzey köprüsüne değiyor diye birkaç yeri kesmiş zamanında satıcı bana da sürpriz oldu 
Modeli ve fiyatı nedir?
balerion
Uzman
corsair liquid 2.1k veya
cougar aqua oda ayni
Sıvı soğutma almak istiyorsanız sıfırını alın.
www.gaming.gen.tr
Enermax LIQMAXFLO ARGB 240mm Intel-AMD Uyumlu İşlemci Sıvı Soğutucu (ELC-LMF240T-ARGB) – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
Fan hızı 3.000 rpm’ye kadar çıkan VRM FANI daha iyi hava akışı sağlar. CPU’yu çevreleyen bileşenlerin sıcaklıklarını etkili bir şekilde düşürmek için, özellikle hız aşırtma senaryolarında.